Babygen - doba čakania na výsledky

19. aug 2022

Ahojte, viem že na stránke má babygen napísané do 5 pracovných dní, ale len tak zo zvedavosti tie ktoré ste si dávali robiť tento test prišli vám niektorým výsledky aj skôr? (Áno som nedočkavá😂) Viem že je to asi aj o šťastí a o tom koľko majú momentálne analýz v labáku

angeli121212
19. aug 2022

Ahoj, áno mne prišli skôr výsledky. Brali mi krv v pondelok a v stredu alebo štvrtok som už mala výsledky ma to prekvapilo ale aj potešilo 🙂.

angeli121212
19. aug 2022

Tak som to spätne pozerala už v stredu som mala výsledok

autor
19. aug 2022

Mne brali v stredu krv a v ten istý deň ešte ráno mali vzorku aj platbu v medirexe tak som zvedavá😅asi by bol zázrak keby to stihnú ešte dnes ale to by som asi vela chcela😅uvidím

angeli121212
19. aug 2022

Vieš čo ja som tiež v ten istý deň zaplatila a tiež mali vzorku už v labáku ako priala by som ti aby ti prišiel výsledok sa na víkend potešiť 🙂 my sme nemali preferenciu pohlavia len sme boli zvedaví čiže nás výsledok potešil z titulu že už to vieme 😀.

autor
19. aug 2022

Tak to nemáme ani my ja som len zvedavá😅A hlavne moc nemám žiadnu intuíciu čo to môže byť tak to bude veľké prekvapenie😅

angeli121212
19. aug 2022

Tiež som to nevedela určiť chvíľku som myslela že chlapček potom zas dievčatko 🙂 nakoniec sa z toho vykľul chlapček 🙂

autor
24. aug 2022

No ja stále čakám😅Tak snáď to dnes už bude

angeli121212
24. aug 2022

Stále? wow ja že už máš dávno výsledok.

autor
24. aug 2022

Už mi prišiel no dali si načas😅Dievčatko💕

angeli121212
25. aug 2022

oo gratulujem 🙂

babymaybe
17. feb 2023

ahojte prosim vedela by ste mi niektora preposlat vysledok tohto testu nech viem co ma caka a ako to tam je napisane ? Dakujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre