Ahojte, viem že na stránke má babygen napísané do 5 pracovných dní, ale len tak zo zvedavosti tie ktoré ste si dávali robiť tento test prišli vám niektorým výsledky aj skôr? (Áno som nedočkavá😂) Viem že je to asi aj o šťastí a o tom koľko majú momentálne analýz v labáku
Tak som to spätne pozerala už v stredu som mala výsledok
Mne brali v stredu krv a v ten istý deň ešte ráno mali vzorku aj platbu v medirexe tak som zvedavá😅asi by bol zázrak keby to stihnú ešte dnes ale to by som asi vela chcela😅uvidím
Vieš čo ja som tiež v ten istý deň zaplatila a tiež mali vzorku už v labáku ako priala by som ti aby ti prišiel výsledok sa na víkend potešiť 🙂 my sme nemali preferenciu pohlavia len sme boli zvedaví čiže nás výsledok potešil z titulu že už to vieme 😀.
Tak to nemáme ani my ja som len zvedavá😅A hlavne moc nemám žiadnu intuíciu čo to môže byť tak to bude veľké prekvapenie😅
Tiež som to nevedela určiť chvíľku som myslela že chlapček potom zas dievčatko 🙂 nakoniec sa z toho vykľul chlapček 🙂
No ja stále čakám😅Tak snáď to dnes už bude
Stále? wow ja že už máš dávno výsledok.
Už mi prišiel no dali si načas😅Dievčatko💕
oo gratulujem 🙂
ahojte prosim vedela by ste mi niektora preposlat vysledok tohto testu nech viem co ma caka a ako to tam je napisane ? Dakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, áno mne prišli skôr výsledky. Brali mi krv v pondelok a v stredu alebo štvrtok som už mala výsledky ma to prekvapilo ale aj potešilo 🙂.