Bábo je menšie, srdiečko zatiaľ bez akcie

floralys
19. okt 2016

Ahojte, viem, ze som v podstate bez sance, ale kedze nadej umiera posledna, bola by som rada, ak by aspon niektora z vas napisala, ze prezila podobnu situaciu a s dobrym koncom.
Podla posledenej ms som skoro v 9tt + nieco, ale moje cykly boli dlhsie a viem, ze ovulacia nenastala v strede, ale ku koncu cyklu. Dokonca to viem skoro na den presne (ovu.test.+ nacasovany styk).Podla mojich vypoctov teda koncim 8tt. Zacala som spinit (jasnocervena krv) a na sone zistili, ze babo je male, zodpoveda 6tt+1 a je stale bez srdecnej akcie a poslali ma na kyretaz. Som s tym zmierena, ale aj tak by ma potesilo, ak by zrazu srdiecko naskocilo a babo casom dorastlo. Stalo sa to niektorej z vas? Rada by som preto aspon par dni s kyretazou pockala....co keby.

sibalka21
19. okt 2016

@floralys No ak by sa stala niekde v tvojich vypoctoch chyba, a bola by si naozaj len v tom 6-1tt tak srdiecko moze este naskocit.... Ale ak si si ista ze inokedy si otehotniet nemohla a si v 8tt a babo zodpoveda 6tt a este si aj zacala krvacat, je mi to velmi luto ale tu uz pravdepodobne srdiecko nezacne bit :( ... mrzi ma to

majka1891
19. okt 2016

Natalke bilo az 8 tyzdni na sone. Este pocksj ziadaj opakovne sono

vydrnik
19. okt 2016

@floralys pokial nemas bolesti a krvacanie nieje silne nadej este je,a ako radi majka1891,ziadaj opet kontrolu a sono alebo zajdi do nemocnice,

ikonica
19. okt 2016

jednu znamu tak lekar poslal na potrat... lebo zle vypocital tyzdne a babo bolo podla neho male... sla za inou lekarkou lebo sa konecne po rokoch dockala babatka a nechcela prijat tuto spravu lekara.. nova lekarka prisla na lekarov omyl.. dnes ma maly rok a pol... narodil sa sice predcasne ale je uplne v poriadku... suks este ziskat aj nazor ineho lekara..

majkabr
19. okt 2016

Mňa poslali na kyretáž dvaja doktori a až tretí doktor zistil hneď na druhý deň že malé žije. Bola som v 8 tt a krvácala som dnes mám pekného urasteného syna.

jankalukasova
19. okt 2016

Kamoška už bola prijatá v nemocnici a doktor sa jej večer pýtal, že či "idú na to" alebo počkajú do rána...táto veta ju odrovnala, tak to doktor nechal tak... celú noc plakala ( doktorka jej najprv povedala, že je neplodná, že pôjdu na umelé.. a nakoniec otehotnela prirodzene...tak z toho mali radosť) na druhý deň okolo 10:00 ju vzali, že sa ide robiť ešte jedno kontrolné sono. Prišiel jeden lekár, pozeral, druhý, pozeral, tretia bola lekárka a zhodli sa, že tam to srdiečko je. A to už bola 10tt+5... Malý sa narodil, je pravda, že bol pomerne maličký (okolo 2700g a 44cm... ) ale dnes je to úplne normálne, šikovné, komunikatívne dieťa a dokonca sa teší zo svojej malej sestričky. Veeeeeeeeeelmi Ti držím palce.... veľmi.

ssorayaa
19. okt 2016

mňa poslali v 8 alebo 9tt na kyretáž, že mám bezplodové tehotenstvo a o pár dní ma čaká pôrod...takže ja by som počkala koľko sa len dá, držím palce, aby to bolo tak aj u Teba

petkamamicka
19. okt 2016

nadej stale umiera posledna..:-* hadam to dobre dopadne.ked som bola v porodnici bola tam mamicka rodila den predomnou.najprv jej zle vyratali tyzdne poslali ju na cistenie lebo ze plod sa nevyvynul je malicky srdieko tam nieje.kontrolny ultrazvuk v nemocnici zrazu srdiecko.preratali tyzdne v 15 tyzdni jej lekarka oznamila ze srdiecko nebije ze jej dava papier na cistenie a ze citujem co reve to sa stava normalne a je to bezna vec. v nemocnici jeden ultrazvuk potvrdili to druhy potvrdili to.pred zakrokom uprosila doktorku este na jeden a doktorka v panike ze co to ma znamenat ked je tam akcia srdiecka.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre