Ako prosim vyzerali vaše babätka, keď im zaostavalo bruško o 4týždne. Síce važi cca 2000g, ale veľmi sa bojim či bude v poriadku.
@deti95060810 ale autorka pise,ze babatku zaostava brusko
@kimina21 prečítala som ešte raz... áno ospravedlňujem sa.
aj keď ešte som o tom nepočula.
@kika541996 a čo na to lekár? Zväčša sa už viac ako 2 týždne riešia.
@deti95060810 nic sa nedeje,aj mne sa stava,ze zle precitam.
@nelca0510 aj mna by zaujimalo,co lekari,lebo predsa 4tt je dost.
@nelca0510 konkrétne nato nič nepovedal len ,že bude menšie
@nelca0510 blbost, 2 tyzdne su este "norma".
4 tyzdne by uz mali riesit a mala by si chodit castejsie na premeranie. Ak bude do bruska priberat, aj ked menej, tak je to ok. Mne zaostaval o 6 tyzdnov v brusku, bola som aj na sledovani v ruzinove, ale kedze priberal, len pomalsie a nic ine nezistili, tak ma pustili. Maly je v poriadku, narodil sa skoro 3,5 kilovy. Ten rozdiel nazivo vobec nebol viditelny.
@kika541996 hm,a prietoky a podobne všetko ok? Akože sono pri meraní nie je 100%,ale príde mi to veľa.
Ak je všetko ôk tak sa netráp budeš mat len menšie babo...mne zaostavala 3tt a mala 3kg
Ahoj, téma je staršia ale prosím ako ste dopadli ? Mám podobný problém, bábätko je o 4 týždne menšie, prietoky a všetko ostatné mám ok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tak menšie bruško, alebo zaostávanie o 4 týždne... to sú dve rôzne veci...
ja som mala tak malinké bruško pri dievčatách, že si ani len susedia nevšimli že som tehotná - ale zaostávanie nebolo vôbec spomenuté...