Ahojte máte niekto skúsenosť s tým že bábätko v brušku je o týždeň menšie ako by malo byť ?
Zo začiatku bolo všetko v poriadku tt pekne sedeli s veľkosťou a zrazu po mesiaci na kontrole je o týždeň menšie som v 20+4 a bábätko podľa merania je 19+4
Dr. Povedal že mám viac jesť a že bábätko to môže dobehnúť ale keď nie budem musieť byť hospitalizovaná.
Zažila daka mamina podobnú skúsenosť ďakujem za odpoveď.
@emein aj ja som mala babatko mensie v brusku, nakoniec akútna sekcia v 32tt. Tým ťa vôbec nestrasim, len pisem osobnú skúsenosť, verím, ze babatko všetko dobehne ALE aj keby nie, tak aj keď porodis skôr, vsetlo bude ok, dôležité je aby si sa nestresovala. Veľa závisí od toho ako doma funguješ, či vieš aj oddychovať alebo od rana do večera si na nohách… niekedy je v nemocnici lepšie pretože si nútená len ležať a automaticky dieťatko pribera. Držím silno palce🙏💙
@emein tlakovo si na tom ako? Od toho veľa závisí. Vraj je nato dobre hrozno... Skús to. Bábo by mohlo dobehnúť ak nemáš problém z tlakom...
Nasadili tehu aspirin na prietoky? Lebo to vie pomoct a babo ma potom viac zivin.
23tt a bábätko je o 5 dni menšia. Nejako ma nestresuj je to dievčatko a tie bývajú mensie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@emein bohužiaľ som kvôli tomu od 24tt ležala v nemocnici, každý deň infuzia, ku koncu kortikoidy na rýchlejší vývin pľúc a malá išla sekciou v 34tt lebo neprospievala s váhou 1865g. Držím palce