Ahojte. Mali ste to niekto takto? Som v 38tt, bábätko mám už veľmi nízko, čím mi veľmi tlačí na močový mechúr. Ale tak, že ja chodím na wc každých 10minút, inak cítim riadny tlak na potrebu.
Je to náročné - odídem z domu (vycikaná), odveziem sa 5min. autom do obchodu a už zháňam wcko.
Ja som z toho už zúfalá...asi len chcem počuť, že v tom nie som sama...
Vďaka a pekný večer ešte 🙂
ahoj, mam uz sice 1,5 rocnu slecnu ale z poslednych tyzdnov/dni tehotenstva si pamatam hlavne to,ze zom musela ist na wc kazdych 5min😀 bolo to hrozne, zo mna na tom wc ani nic neslo,ale ta potreba ist na wc bola takmer nonstop,lebo mi tak tlacila na mechur. drzim palce,vydrz to, za chvilu mas po tom 🙂
Áno a dokonca aj na obličku, čo spôsobilo zápal.
Ano mala, sla som na WC a nic 🤦♀️ ale ten pocit ze proste musim cikat...
Ja som raz musela ísť 17x na wc predtým ako som zaspala...teraz mi je to už smiešne ale vtedy to bolo hrozne veru
Ďakujem vám krásne lebo už si niekedy pripadám že nie som normálna a môj muž chudák nechápe tiež
@dominikamacakova žiaľ ja som si toto tehotenstvo užila dosť, dieťatko mi tak tlačí na obličky, že mi museli zavádzať stenty k obličkám
@dominikamacakova ak sa smiem spýtať po pôrode ste mali obličky v poriadku?
Áno mám ich zatiaľ v poriadku 🙂
@dominikamacakova ďakujem pekne 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie, nie si v tom sama