Ahojte.
Mal niekto v úplných začiatkoch tehotenstva bábätko menšie až o 3 týždne a že bolo potom všetko v poriadku?
Podľa MS mam byť v10tt a však som len v 7tt.
Na základe ovulacnych testov viem, že ovulácia bola posunutá o tie 2 týždne, no tie 3 som nečakala.
Srdiečko bilo.
Ďakujem
Pokial srdiecko bije je to v poriadku... rozdiel mas len tyzden, vies, kedy si ovulovala. To je medzi 6-7.tyzdnom len asi 2mm rozdiel...
V tak nizkom veku to neukazuje vobec presne. Moj bol vraj tiez mensi a v 20.tt mi upravovali datum porodu o skoro tyzden skor.
Tie merania v bruchu su strasne skreslene, ci dlzka, ci vaha, dakedy sa preto riadne seknu.
Samozrejme,že môže byť bábätko v poriadku 😊 ja som to tak mala pri prvom a momentálne aj pri druhom tehotenstve 😊 pretože jednoducho mám iný cyklus ako taký z akého to vyrátavajú. Malá bola celé tehotenstvo v poriadku a narodila sa s 3770g a verím,že aj druhé bude v poriadku. Takže sa nestrachuj, srdiečko bije a to je to najhlavnejšie momentálne.
Pri vsetkych tehotenstvach som mala dieta mensie o 2 tyzdne . Na konci bol syn mensi uz o 3tyzdne a viac a to mi povedali ze mam zle prietoky a siel von
Hlavné že srdiečko bije a ináč je všetko ok,ty vieš že nemáš cykly 28dc a kedy bola ovu od ovu trvá asi 5dní kým sa uhniezdi bábo čiže ten týždeň môže byť rozdiel okrem tých 2čo si spomenula čiže je to ok gynekologovia sa držia ukážkovými 28dc a tabuľkami nestresuj sa zbytočne mne môj gyn.nebralna vedomie moje cykly boli 35-38dc striedavo a poslal ma aj do pôrodnice keď som bola po jeho termíne a včas som rodila presne o týždeň pozdejšie 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak bola aj posunutá ovu tak reálne je omeškane len o týždeň a to môže byť aj kvoli nepresnemu meraniu kedze je babo je ešte velmi malinké. Ak je aj omeškane naozaj tak kľudne to dobehne nasledujúce týždne. Ja som mala týždeň pozadu a teraz je OK.