Asi potrat

8. aug 2022

dobrý deň dnes som bola u gynekológa stým že idem prvý krát testy mi ukazali 2 paličky som asi v 5 tt a dnes ráno som sa zobudila že mám hnedoružový výtok a poobede som už začala krvácať mám bolesti podbruška a chrbát ma velmi bolí doktor vydel na sone bábo ale povedal že nevie ako to dopadne tak mi odobral krv a poslal do labáku na výsledky prosím vás mala to niektorá aj vy ja som už na dne stoho😭😭

lamonita
8. aug 2022

Ahoj, áno, malo to takto kvantum žien...ja tiež. Na sono nebolo ani nič vidno, len z krvi sme videli ako klesá hcg. Bola som zlomená a zronená... mali sme 3 mes pauzu a potom sme sa začali znovu snažiť ❤️

ummimaryam
8. aug 2022

Ahoj, áno ja som to mala, nemusí to ešte znamenať nič. Stalo sa mi to teraz v marci a bohužiaľ som potratila. Teraz som znova tehotná, znova som krvácala tak sme utekali na pohotovost a našli mi krvnú zrazeninu v maternici, zrazenina sa čistila tak preto som krvácala. Momente krvácanie prestalo a už som v 11. týždni. Cize ono to môže znamenať X veci, moja. Nestresuj, uvidíš či sa bábo udrží alebo nie. Určite si o tom už čítala ale potrat v prvých týždňoch je úplne normálny. Ale ako hovorím, nemusí to byť potrat, ja verím že ti to dopadne dobre... 😊 Bábo tam stále je, takže kľud. A najmä sa šetri, lež najviac ako sa ti da, nedvihaj ťažké veci.

autor
8. aug 2022

@ummimaryam ďakujem ti ale nemyslím si že by sa udržalo ešte aj teraz mám bolesti v podbrušku😔a inak gratulujem❤️

kvetinkaaknitevk
8. aug 2022

Hlavne chod na pohotovosť keď krvacas môžu to ešte kadečom zastaviť

deti95060810
8. aug 2022

nedal ti lekár kľudový režim? Lebo ja som mala pri 2 tehu v 8tt - odležala som v nemocnici masívne krvácanie.... a potom po čase zas a potom po čase zas...S vložkou som chodila do 5 mesiaca...Dcéra sa narodila v termíne, úplne Ok, má 16 r.

autor
8. aug 2022

@kvetinkaaknitevk pred chvilov som bola u gyn 😕

autor
8. aug 2022

@deti95060810 nie nedal povedal že on tam vydí tehotnosť ale že nie na isto tak poslal krv do labáku😕😕 ze mám čakať do zajtra

zildo
8. aug 2022

Aj teraz krvacas,či máš iba bolesti?..zvláštne že ťa neposlal do nemocnice na pozorovanie..
Čakať do zajtra,akože načo čakať? Keby si krvácala smer pohotovosť.

7lenka11
8. aug 2022

je mi to ľúto, prajem veľa síl.. možno ide o biochemické tehotenstvo.. klinické tehotenstvo sa potvrdzuje cca v 7-9tt

martiiina69
8. aug 2022

Nechápem čo tu riešite nemocnicu a pod, v takom týždni aj keby bola v neviem akej nemocnici nič nezmôžu , keď sa to má udržať tak udrží a ak nie tak nie .
Ja som s biochem raz ležala v nemocnici a raz doma a veru doma je najlepšie. Takto na začiatku je to len vo hviezdach.

Držím palce aby to bolo ok!

evkamotka
8. aug 2022

Ja som krvacala cely prvy trimester a mam zdraveho chlapca. A je to "vidiet" ;)
Drzim palce

autor
8. aug 2022

@zildo aj bolesti aj krvácam

autor
8. aug 2022

@evkamotka aj ste chodila po nemocniciach?

evkamotka
8. aug 2022

Nie. Bola som len u svojho gyn. Dal mi progesteron tablety so slovami, ze prvy trimester medicina takmer nic nezmôže - bud sa to uchyti, lebo je ok alebo neuchyti, lebo bolo nieco s vajickom zle.

cesilia
18. nov 2022

@evkamotka ale si mala potvrdene ze si tehotná však??

evkamotka
18. nov 2022

@cesilia ano

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre