Ahojte idem koncit 27 tt, asi som nirco chytila od manzela. Mal to tiez, len tecie voda z nosa, boli extremne hlava z dutin. Covid to nie je. Horia mi oci ale nemam teplotu.
Mozem podla Vas sprej do nosa, pripadne nieco este?
Dakujem.
Zase z obycajnej nadchy kovbojka. Kludne aj Olynth do nosa mozes. Vacsinu lokalnych veci. Mam 4 deti a pri kazdom som bola viackrat chora a deti su zdrave.
Odporucam Pinio nasal kvapky, sú čisto prírodného pôvodu. Ale aj keď také mat nebudú vôbec sa neboj, prekonala som počas tehotenstva zoster, aj covid a niekoľko krát zapal dutín, brala som oveľa horšie lieky na ten zoster a maly je v poriadku. V lekárni ti poradia čo môžeš a čo nie.
Skoré uzdravenie
@dzupi898 nie je slecna/pani premudrela 🙈😊 ale kedze tam nechcem nechat 50 € ale chcem skor rady od zien co sa s tym stretli, pripadne mozno recepty starych materí bez liekov 👌
@tehotna40 dakujem krasne
@tehotna40 poriesila som ho, verim, ze to uvolni 🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A to je problém ísť do lekárne a pýtať si niečo proti nádche a spomenúť, že si tehotná? Oni už vedia, čo ti majú dať.