Asi nádcha v 27. týždni tehotenstva

28. okt 2024

Ahojte idem koncit 27 tt, asi som nirco chytila od manzela. Mal to tiez, len tecie voda z nosa, boli extremne hlava z dutin. Covid to nie je. Horia mi oci ale nemam teplotu.
Mozem podla Vas sprej do nosa, pripadne nieco este?
Dakujem.

dzupi898
28. okt 2024

A to je problém ísť do lekárne a pýtať si niečo proti nádche a spomenúť, že si tehotná? Oni už vedia, čo ti majú dať.

nevenka
28. okt 2024

Zase z obycajnej nadchy kovbojka. Kludne aj Olynth do nosa mozes. Vacsinu lokalnych veci. Mam 4 deti a pri kazdom som bola viackrat chora a deti su zdrave.

tehotna40
28. okt 2024

Odporucam Pinio nasal kvapky, sú čisto prírodného pôvodu. Ale aj keď také mat nebudú vôbec sa neboj, prekonala som počas tehotenstva zoster, aj covid a niekoľko krát zapal dutín, brala som oveľa horšie lieky na ten zoster a maly je v poriadku. V lekárni ti poradia čo môžeš a čo nie.
Skoré uzdravenie

tehotna40
28. okt 2024

@tehotna40 pinio môžeš poprípade aj naparovat, dat zovrieť vodu, zopár kvapiek do nej toho pinia a to dýchať, veľmi dobre to uvoľní dutiny

autor
28. okt 2024

@dzupi898 nie je slecna/pani premudrela 🙈😊 ale kedze tam nechcem nechat 50 € ale chcem skor rady od zien co sa s tym stretli, pripadne mozno recepty starych materí bez liekov 👌

autor
28. okt 2024

@tehotna40 dakujem krasne

autor
28. okt 2024

@tehotna40 poriesila som ho, verim, ze to uvolni 🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre