Zdravím, doktor mi kvôli slabému krvácaniu predpísal Ascorutin. No v príbalovom letáčiku som sa Dočítala že to neni vhodne pre tehotné ženy. Máte s tým niekto skúsenosti ?
@wiktorrria ascorutin a dupfaston som brala od začiatku tehu do cca 26tt kôli minulému MA a teraz 36tt som .
vhodny pre tehotne zeny podla pribaloveho letaku nie je ani vitamin C pomaly (schvalne prezeniem) - ascorutin sa predpisuje relativne casto ako prevencia krvacania v tehotenstve
a neda mi to a nechcem sa ta dotknut ale ja toto nechapem zeny, ved ked vam to lekar predpisal asi vie co robi a ak nedoverujete svojmu lekarovi, treba ho vymenit 🤷♀️
letak si nevsimaj (to mi povedal aj lekar), ascorutin sa berie bezne na krvacanie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@wiktorrria mne ho tiež lekár predpísal. Bola som vtedy okolo 20tt a slabo som krvácala a vyšla zo mňa aj mala zrazenina. Pomohlo ako aj malo. Do toho ešte od začiatku tehotenstva beriem aj Duphaston, na zníženie rizika potratu. Treba veriť svojim lekárom, oni vedia prečo ti to predpisu 🙂 A ja som Ascorutin brala asi mesiac a teraz som 31tt a všetko je v poriadku 🙂