Som v 22 týždni chcem sa spýtať užila som antikoncepciu zlyndu
brala som ju aj v druhom mesiaci keď som nevedela že som tehotná
môže mi hroziť potrat? Obávam sa 😞😞😕
HAK nie sú lentilky 🤦♀️
A keď sa obávaš tak smer gyn. Koľko máš rokov?
@ryan2003 este raz a pomaly. Brala si ju a po 2.mesiaci si uz nebrala, ked si zistila, ze si tehotna? Snad takto. A ked vies, ze si v 22.tt., tak snad chodis k doktorovi a si mu to povedala a nirco Ti na to povedal, nie?
Podla mna je to jednozlozkova, gestagenova HAK a nemala by mat az taky hrozny vplyv, len stensuje vystelku maternice, ale kedze sa vajicko uhniezdilo, tak asi neucinkovala az tak ako mala.
Lekar na to co?
@ryan2003 prečo si ju užila? Nechápem. Veď dobre, keď si ju brala v 2mes tehotenstva, asi si netušila že si tehotná ale potom keď si zistila že si tehotná, tak si ju predpokladám vysadila, teraz si si ju prečo dala? Mala si na to nejaký dôvod? Chodíš vôbec na pravidelné prehliadku na gynekológiu kvôli tehotenstvu? Koľko máš rokov?
@ryan2003 ako tu už tu je spomenuté táto antikoncepcia obsahuje iba jeden ženský hormón a funguje vlastne tak že stenšuje sliznicu maternice a pri jednom užití si myslím že nič až tak strašné nehrozí.
Každopádne toto je otázka skôr na tvojho gynekológa. Myslím že keď mu zavoláš tak spravíš najlepšie pre seba a svoje bábätko.
HAK ulož z dosahu alebo zanes do lekárne, oni to tam zlikvidujú
@ryan2003 možno sa zmení na dievča 🙊 ale nie hak daj preč a najbližšie to spomeň dr a nerob si už nervy to ti viac škodí
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ryan2003 prečo ješ antikoncepciu keď si tehotná???? a ešte v 22tt