Ahoj. Brala nejaká žienka počas tehotenstva AD? Ja som brala len Mirzaten 7.5mg pred otehotnenim, a potom hneď vysadila. Ďakujem za odpoveď.
@marianarem Aj v prvom trimestri? Mne psychiater tiez povedal, že to je minimálna dávka.
@kika541996 Uplne cele tehotenstvo. Bola som sa e radit aj na ambulancii klinickej farmakologie. Tam mi povedali, ze by to malo byt ok.
no zas až tak fajn to nie je... akonáhle nebude niečo s bábom v poriadku, tak sa ide po tom aké lieky maminka užívala v tehu... máme to v rodine...
@deti95060810 Ja beriem aj imunosupresiva, prednison , lieky na tlak. Keďze som po transplantacii oblicky. Veľa pacientok porodilo aj s tymito liekmi ,ktoré som vymenovala zdravé , šikovné deti.
@kika541996 ja nevravím nič, .... kým je dobré je dobré akonáhle sa niečo stane chyby sa hľadajú všade.... najmä v liekoch počas tehu... lekári si nájdu výhovorku raz - dva....
Ja som brala Setralin len 1/4 tabletky...od nejakého 20tt asi
@michala_1990 pomohli vam ja som 23tyzden chcem si ich nasadit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kika541996 Ja som brala presne toto cele tehotenstvo, aj presne tuto davku. Maly ma 3 roky a je super.