Ahojte chcela by som sa opýtať či máte skúsenosti s braním ATB počas tehotenstva aj častejšie a v menších časových intervaloch. brala som antibiotiká v 13tt na zápal zubov teraz v 26 tt na zapal dutín Zinat a neprešiel ani týždeň ako som ho dobrala a dnes ma začali bolieť zuby a myslím že mi prešiel ten zápal z dutín do zubov a predpokladám že pani zubárka mi dá ATB na zápal. Mate teda niekto skúsenosť s častejším užívaním Antibiotík počas tehotenstva? Ďakujem
Aj ja som brala, bábätko je v poriadku, len sa neobvinovat ako ja...všetko dobre dopadne...veľa mamičiek práve v tehotenstve prekvapia nečakane zdravotné problémy, žiaľ je to tak ale lekári už vedia čo môžu podávať.
Ak sa môžem spýtať ako to všetko dopadlo ja mám tiež podobne problémy najprv zápal moc ciest 17 tt ATB zinnat teraz zuby augmentin 25 tt , je to moje druhé tehu vprvom všetko vporiadku bez liekov a toto po 30 tke sa všetko na mňa lepí.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dena25 ahoj, ja som brala veľmi veľa ATB počas prvého tehotenstva. Raz kvôli zápalu močového mechúra, potom pri zápale stredného ucha som mala 2 rôzne ATB, nakoniec som pri serklazi nachytala nejakú potvoru, čo ma ešte takmer mesiac preliecovali v nemocnici, najprv klasickými ATB, keďže nezaoberali, tak mi dávali ATB v infuziach... No a tesne pred pôrodom ešte raz pri zápale priedusiek. Nikdy pred tým, ani po tom som toľko ATB nebrala. Ale všetko dopadlo dobre, bábo bolo zdravé, dnes je už druhák na medicíne.