chcela by som sa opýtať či aj vám doktor predpisuje ant. aj v tehotenstve ako na bežiacom páse. som po umelom v 21 tt. a už som mala na vkladanie 2XMacmiror comlex 500, masť Gyazol 2x + teraz na vkladanie Klion D 100 : ten Klion mi bol predpísaný naslepo a ihneď mi zobral dr. aj ster dnes som volala aké mám výsledky a bol tam proteus mirabilis , dr. povedal že by tam nemal byť a že mi predpíše ďalšie ant. ale už nie na vkladanie ale na jedenie , som nešťastná lebo to je začarovaný kruh . Prosím napíšte ak viete niečo čo by pomohlo aby som nemusela brať ďalšie lieky
už som tento rok odišla od jednej doktorky , začala byť na mňa alergická a poslala ma aj na zápalovú amb do BB a ani tma veľa vody nenamútili , neporiešil nič ani doc. Bielik z BB, tem mi robil laparoskopiu v januári a problém ostal teraz keď som tehot. tak je to ešte horšie , ani v centre Helios v Martine kde mi robili umelé to neriešili a boli na tieto problémy upozorňovaný ešte aj môj priateľ ich upozorňoval a nič
preco sa neopytas radsej lekara ? Ale ja som brala tieez v tehu aj na vkladanie lieky asi tri krat mala som mykozu aj aj ATB ked som mala zapal priedusiek a mala je ok. To len tak pre povzbudenie
joj keby len pleseň , aj enterococcus faecalis, ten proteus mirabilis + plesne no celý zverinec - čo len chceš , na psychike to budúcim mamám nepridá, je to na obesenie
@cherry1981 ďakujem aj povzbudenie pomôže
damy, odporucam obmedzit prijem cukrov (to bakterie vyvolavajuce plesne miluju) a na miesto vsakovakych chemickych preparatov by som sa v prvom rade zamerala na prevenciu a liecbu prirodnymi antibiotikami (t.j. bez neziaducich ucinkov na organizmus)
@martina1305 sladke nemusim.ze si dam jeden maly kolacik za 3 dni asi problem nie je.
nikdy som s tym problem nemala.neprezieram sa pijem vela vody.cize netusim.ine tlacia cokolvek a nic.
cize skor tehotenstvom.mam rada ovocie.mozno to obmrdzit ale zadr vlaknina treba.mam i hemoroidy.
@sajina naozaj netusim.niekedy sa snazim to vydrzat 2-dni ked je v noci klud nic si nedavam ale akonahle je to i vnoci musim nasadit daco na preliecenie.pijem acidko i som si ho davala dole vyse mesiaca bolo dobre ale potom ani to nepomahalo. potom som vysksuala i borax glycerin roztok to tak isto.cize naozaj netusim.mozno imunita? beriem i probitika najskor boli super dophilus tiez bolo dajaky cas ok a teraz skusam candistop, vsetk na prir.baze. cize nechcem len lieky ale zaroven sa bojim aby to nevvolalo predc.pod alebo dajky iny problem.
@jajka78 probiotiká si dávaj klasické hylak ,sú hnusné a dlhodobo a skús úplne obmedziť mlieko a mliečne výrobky aj acidko ,ak máš tieto problémy musíš mať problémy aj tráviace alebo si už v takom strese a samozrejme pozor na sladké a vápnik si nahraď inou cestou...skús dlhodobejšie a uvidíš...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sajina čo tak svoju situáciu skonzultovať s iným dr. ,lebo ak ťa takto lieči asi ti niečo na tých kultiváciach vyšlo a postup jeho liečby je lepšie prekonzultovať s iným dr.....