Dobrý večer, som po trhani zubu. Dali mi ATB, ale len na tri dni. A už som ich douzivala. A začala ma samozrejme rana boleť. Viem, že je to normálny proces hojenia, ale moja otázka znie, vzali by ste si ATB Augmentin od bolestí, alebo radšej Paralen ? Kvôli bábätku to držím nechcem si nič zobrať ale niekedy už to nedávam.
Paralen
Tak od bolesti sa augemntin nedava, ani na to nepomaha, takze volba je jasna. Paralen je v tehotenstve uplne bezpecny (mozes si dat v pripade potreby dokonca aj dva naraz, ak mas viac ako 50kg), pri dodrzani maximalnej dennej davky a racionalnom uzivani. Ak by ale bolest neprechadzala tak konzultuj so zubarom. 🙂
Mám rešpekt pred liekmi joj tak som nechcela nič užívať. Dúfam že bude bábo v poriadku. Ďakujem vám pekne. Dám Paralen celú noc to boli a ráno opäť. Už nech sa to zahojí 🙏
Augmentin su antibiotiká, a teda dosť silne. To s bolesťou veľmi nemá nič spoločné. Predpokladám, že zubár vedel, že sú tehotná..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Od bolesti by som si dala paralen