Ahojte. Som v 7tt, dostala som silnu nádchu a teplotu mám už tretí deň tak 37,2. Mám aj baktériu v moči,doktor mi predpísal Axetine 500. Máte niektorá s tým skúsenosti ? Bojím sa hlavne o bábätko aby sa niečo nestalo . Ďakujem 🙏
@11gabrielka11 ak máš baktériu nezbavis sa jej inak ako ATB. Doktor by mal vedieť ci robí a ci je to nebezpečné... skoré uzdravenie
@11gabrielka11 ahoj ja som brala atb pocas tehu 6x aj v 1 trimestri kvoli opakovaným zapalom moc.ciest pretoze mi babatko moc tlačilo. Vzdy som atb konzultovala s mojou gynekologickou,lebo niekedy obvodny predpisu aj to co by nemali. V kazdom pripade nelieceny zapal je horsi ako atb to mi povedala vzdy. Babatko je zdrave.nemas sa coho bat 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@11gabrielka11 “Váš lekár zváži prínos liečby liekom AXETINE pre vás oproti riziku pre vaše dieťa.”
takze ak je aj ina alternativa (co je napriklad Zinnat) urcite by som si vybrala skor ten… a nie silou mocou nejake “tazsie” lieky ktore v skutocnosti budu mat rovnaky vysledok len vyssie riziko “niecoho”…