Dobrý deň, alebo ahojte. Chcem sa spýtať, či tu nie je niekto, kto bral v prvom mesiaci tehotenstva antibiotiká s názvom Doxybene. Nevedela som, že som tehotná a dr. mi ich predpísal. Samozrejme som si mimčo nechala, teraz pred pôrodom mám ale starosti, či bude zdravé. Máte podobnú skúsenosť, ako ste dopadli vy? ĎAKUJEM za odpovede
Ďakujem, aj ja som o tom presvedčená. Ale včera som bola pre výsledky na streptokoka, bol pozitívny a môj gynekolog mi povedal, že ja ked som si dieťa nechala, tak som rátala s tým, že bude choré. Po 9 mesiacoch mi povie niečo tak hrozné, všetky výsledky odberov aj soná som mala v poriadku. Na 3D som nebola.
Ďakujem, 🙂)) ste milá a ja pevne verím, že všetko bude v najlepšom poriadku
https://www.embryotox.de/doxycyclin.html
našla som túto stránku, tak som upokojená a už si len počkať na miminko 2 - 3 týždne 🙂))
Tanicka, mám rovnakú skúsenosť ako ty a chcela by som sa opytat, ze ako mimco, ci je vsetko v poriadku. tiez som si nechala svoje, ale clovek ma trosku obavy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tanicka13 ak si brala na zaciatku,malo by to byt ok,lebo v prvom stadiu ked je porucha,tak to priroda vacsinou sama vyriesi. a ved aj chodis na poradne,tak bud kludna