Antibiotiká a tehotenstvo, o ktorom som nevedela

florianabotosova
21. sep 2020

Ahojte! Žienky chcem sa opýtať. 23.augusta ma ustipla osa na pohotovosti mi dali amoksiklav 1000mg. 4.septembra som si robila tehotenský test bol pozitívny. Čiže je možné že ATB som brala už v čase keď som otehotnela. Ako riešil potom tento fakt vás gynekológ? Ja som nato zabudla a nepovedala som to gynekológovi vo štvrtok idem na kontrolu tak mu to poviem. Prosím neodsudzujte ma za to. Chcem len vedieť ako to riešil potom vás gynekológ

maria39
21. sep 2020

@florianabotosova podla mna by to mal brat v pohode ved aj v tehotnosti za beru antibiotika neboj plodu to neuskodilo si este len na zaciatku

florianabotosova
autor
21. sep 2020

@maria39 lebo mi to úplne vyfrcalo z hlavy. Na sone som bola 10.septembra bolo vidieť gestacny vak vo veľkosti 11mm.zatial prázdny. A vo štvrtok idem na sono ďalšie tak mu poviem.

maria39
21. sep 2020

@florianabotosova kludne mozte povedat.... dufam ze uz bude vidiet fazulku ..vela stastia ,....potom sa mi ozvite mali by ste mat dievcatko

florianabotosova
autor
21. sep 2020

@maria39 ďakujem dúfam ze bude všetko v poriadku pretoze o prvé babo sme prišli. Ako ste zistila ze bude dievčatko?

maria39
21. sep 2020

podla vasho nicku

maria39
21. sep 2020

to mi je luto ... teraz to uz vyjde a bude to dievcatko

florianabotosova
autor
21. sep 2020

@maria39 no ja dúfam ze už bude všetko v poriadku. A ze bude zdravé.

maria39
21. sep 2020

ano bude a vsetko prebehne v poriadku drzte sa ❤

florianabotosova
autor
21. sep 2020

@maria39 ďakujem

c_est_la_vie
21. sep 2020

@florianabotosova prvé tyzdne po oplodnení si žije bábo vlastným životom, keďže ho nevyzivuje krv matky ale žlté teliesko. Rizikovejšie by to bolo až kebyže ich berieš po vytvorení placenty.

florianabotosova
autor
21. sep 2020

@c_est_la_vie no dúfam že bude všetko v poriadku keďže mi gynekológ ani nevedel povedat v ktorom som týždni iba povedal ze gestacny vak ma 11 mm

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre