Anibal a krvácanie

21. okt 2022

Ahojte. Som na nervy z toho anibalu. Aj po 8 dňovej pauze sa vždy objaví krvacanie. Som len na 21cm a v nedeľu zacinam 39tt. Dnes som vytlačila 21cm a zase krv, trosku na viac utretí, pozerala som aj zrkadielkom a mala som to tam zakrvacane. Ale ako vravím, tak na 6 utretí toaletakom. Mam pocit, ze to ide niekde z hornej strany vchodu do pošvy. Som hrozne nahnevaná na to, pretože nebyť toho krvácania uz mam omnoho viac nacvicene. A čoho sa najviac obávam je, že keď pri takto malom obvode mi krvaca vchod do pošvy, tak sa určite roztrham. 😥😭 ja vlastne ani neviem co chcem počuť. Len som sa chcela postazovat. :( možno ak ste niektorá zažila to isté a nepotrhali ste sa tak budem rada ak to napíšete. Och baby. :(

hederamonstera
21. okt 2022

Zahod to a pripravuj sa psychicky na porod-medituj. Pozeraj si pozitivne porodne pribehy, tes sa na to. Naco sa takto deptas?
Nie nepotrebujes aniball, boze zena, toto robit az krvacas?🙈 pride ti to normalne, prirodzene? Trocha dovery vo svoje telo. Ak zacnes panikarit pri porode a vyuzivat neprirodzene zasahy lekarov, nepomoze ti ani 10 aniballov

ada12345
21. okt 2022

Ked krvacas, tak to nechaj tak. Nie je podmienkou porodu mat nacvicenych 31cm.

darina6
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hilda08
22. okt 2022

Hlavne klud, tiez mi to neslo nacvicila som len 18cm aj to s tazkostami a zranenie uplne minimalne… hlavne sa pripravuj psychicky, žiadne opúšťanie sa ako to zle dopadne…zvladnes to

ibrunova
22. okt 2022

Zvládneš to aj bez aniballu, ak krvácaš, tak s tým určite prestaň.

nevenka
22. okt 2022

Och, zena...aj cez "mrtvoly" budes cvicit? Ja som porodila 3 deti bez takychto cirkusov, pri kazdom som mala aj zapaly, tak by to ani neslo, streptokoka, pri druhom enterokoka a v kuse nieco. Preliecovali mi to. Po vysetreni v 38 tyzdni som krvacala a bala som sa co i len na zachod ist potlacit, aby este chvilku drobec dnu vydrzal, bol maly. Potreboval pribrat.
Doktor mi povedal, a to je teraz rada pre Teba ako "rit na serbel", ze potrhanie zavisi od rychlosti porodu, od toho, ci pocuvas lekara alebo asistentku, kedy tlacit a kedy este nie, aj ked uz tie tlaky tam su. Oni vidia, co sa tam dole deje. A dalsia vec, posva musi byt bez ZAPALOV, neznicena. Ty si ju zamerne trhas teraz tym Aniballom, skodis si brutalne. Prave robis opak, nez co si myslis. Pri prvom ma nastrihli, lebo porod siel mega rychlo a bol tam zapal z toho streptokoka, tlacila som ako besna, dieta zo mna doslova vyletelo, na prvorodicku velmi rychlo. Tak preto. Pri druhom a tretom som to mala preliecene vsetko a si presne pamatam, ako mi hovorili, netlacte este, pomaly, dychat a teraz tlacit. Teraz pauza. Dychat. A takto. Doktor pridrzal hradzu, pomohol hlavicke a plieckam sa prevliect, bez natrhnutia, nastrihu, ani jeden steh. Uplna krasa.
Pri porode Ti v roztiahnuti vaziv pomahaju hormony, deje sa to prirodzene. Teraz to mas cele tam este tuhe a Ty to nasilu chces roztahat. Naco je to dobre? Ked krvacas? Hlavne v tomto pripade, prestat okamzite, nech sa Ti to zahoji ako tak a nedodriapes sa prave kvoli tomuto.

autor
22. okt 2022

Ďakujem žienky. Asi potrebujem prebrať fakt. 😐 vkladala som do toho aniballu veľkú nádej, aj pauzu som mala 8 dní, keď som zazrela mierne spinenie. Teraz som sa k tomu vrátila a včera pri 21cm išlo trosku viacej krvi. Veru mate pravdu. Nejdem sa tým už stresovať. Anibal asi nie je vhodný pre mna. Kašlem na to a nebudem s nim uz cvičiť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre