Zdravim mamicky ma tu tiez nejaka takyto problem??? Druhy krat mi nebolo mozno urcit ci moje dieta bude mat vrodenu vadu. Co ste urobili ???
@petamich a dietatko sa Vam narodilo zdrave?
@luciaapatrik uvidime asi o styri tyzdne 🙂 kazdopadne nemam ani co i len najmensi dovod mysliet si opak, na trisomy sme sli dobrovolne, lebo manzel je ten typ, ze nema rad neznamo a neistotu, takze tragediu sme z toho nerobili - lekar povedal, ze u mna to bolo zrejme riedenim krvi fraxiparinom, vtedy sa to stava (maju to aj malym pismom na zadnej strane)
@petamich pomaly sa kotulam 🙈 31.tt, babatko vazilo pred par dnami 1640 g. Tvrdne mi nonstop brusko uz od 20.tt, ale tusim to uz znasam lepsie a nie je to take bolestive..mam trocha viac energie, uz ma asi chyta syndrom hniezdenia 😅 co sa hodi, lebo sa stahujeme a prerabame, spim tak 4 hod denne..🙈 Vam sa ako dari? Vsetko ok?
@petamich takze o 4 tyzdne mate rodit? Drzim palce.mam ten isty problem ze mi uz druhy krat nevyhodnotili krv.ale nebudem si z toho robit zbytocny stres
@luciaapatrik hej hej za styri tyzdne by uz sa mal drobec ukazat alebo skor, ked sa mu bude chciet 😃urcite si netreba robit stres, sice zopar percentam ale stava sa to, my sme boli v terminovkach tusim tri - jednej ten opakovany odber vysiel, dvom nam nevysiel (my obe sme pichali injekcie) - moj lekar z toho vobec nerobil vedu a to ja mam 35 a som prvorodicka 🤷♀️
drzim aj ja paste, aby bolo aj u vas vsetko v poriadku a prajem bezproblemove tehotenstvo 🤞🏻
@luciaapatrik zvolit iny druh testu, amniocenteza v pripade pozitivneho tripla, geneticky usg.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nic 🙂 pockala som na triple, morfologicke sono a ked lekar nevidel ziadnu indikaciu ani dovod na dalsie testy alebo amnio, tak sme sa na to vykaslali