Ahojte stretli ste sa niekto s Anembryomolou? Prabdepodobne je to moja diagnoza..mam vaky ale plod nikde
ano, aj ja som mala, bola som hned na kyret, kedze sa toto velmi casto moze zvrtnut na molu hydatiosu, co je nebezpecne...
@lajka77 ja, v prvom tehotenstve. V 9. tt, som začala špiniť, lekárka mi poradila nepanikáriť a počkať. O 2 dni som špinila znova, poobede už dr. nevidela plod iba vak. Dohodli sme sa, že počkáme a zrejme sa vyčistím, bez kyretu. Po 3 dní kontrola, vak zostal, takže ma prijali do nemocnice a tam mi dali tabletky a čípok, spustilo sa mi krvácanie, 2 dni som krvácala a potom bolo o.k.
Ahoj, moje prvé tehotenstvo skočilo zamlknutym potratom , zistilo sa to až 12+4tt na odbornom vyšetrení , kyret bol v poslednej chvíli keďže plodu nikdy nebilo srdiečko , po dvoch týždňoch znova kyret a po roku som ostala znova tehotná a teraz mám dve zdravé detičky 🙂
Neviem v akom si tyzdni a či máš odsledovanú ovuláciu Ale aj v terminovrj skupinke kde som teraz sa plod ukázal neskôr - napr. nebol ešte v prebiehajúcom 8tt len prázdny vak a v 9. už bol. Niekedy je ovulácia posunutá na koniec cyklu a ešte k tomu aj dlhšie uhniezdovanie. Ja som napr mala len prázdny vak 6+0 pričom som mala odsledovanú ovuláciu - pekne v strede 30 daňoveho cyklu. Držím prsty.
Na poslednej kontrole doktorka spomenula kyret
@lajka77 to je dosť veľký rozdiel, zrejme.to bude anembryomola, aj ja som ju mala, ťahalo sa to ešte 2 týždne potom čo mi to povedala moja gynekologická, v.nemocnici chceli ešte čakať.ci sa.cosi neukáže a tá falošná nádej bola nakoniec horšia ako to celé, u mňa to skončilo kyretom, krvácala som 2 dní po sebe, ale nevyčíslila som sa
@lajka77 aj ja som mala anembryomolu, chvilu sme cakali ci sa nevycistim sama, ale nakoniec bol potrebny kyret. Mne sa to potom este raz zopakovalo, aj ked ma lekari presvedcali, ze 2x sa to nezopakuje. Potom som v dalsom tehotenstve mala nasadeny Fraxiparin a dalsie tehotenstvo uz dopadlo ok.
@lajka77 ani ja som nekrvacala, až keď sa teda blížil potrat, mne hneď na prvej kontrole povedala,že asi to nedopadne dobre v 6tt nebolo vidno nič, ďalšiu kontrolu o týždeň tiež nič a potom ma poslali do nemocnice, tam mi tiež dali týždeň,že buď sa čosi ukáže alebo sa to spustí samé a spustilo sa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lajka77 hej po vysadeni liekov som sa vycistila sama, nebola potrebna kyretaz