Ahojte. Som na začiatku tehotenstva ale bolí ma ucho a vždy mi pomohla vata s alpou. Môžem trošku si strčiť do ucha?😃
Pozor, aby si nedala tej Alpy priveľa a nepretieklo Ti to cez ucho do maternice.
Co keby si si konecne dala preliecit ten chronicky zapal, kvoli ktoremu ta ucho bolieva?
Nie, alpa v uchu plodu neublizi, ale vysokopercentny alkohol poskodzuje aj kozu aj sliznice v uchu, cize v konecnom dosledku este zhorsuje to co je zle, treba zvolit ucinnu a cielenu liecbu, nie taketo "babske lieky"
Usne kvapky a nie Alpu dat 🤦♀️
@viestta predstav si, ze su ludia, ktori si to “preliecili”100x a nic im nepomaha..vystriedali 5-6 lekarov, zjedli kopu atb, vyskusali kvantum kvapiek, vitaminov,cajov, a..nic.. A potom im jedna babska liecba aspon ako tak pomaha.. docasne, ale pomaha.. Patrim medzi jednu z nich a mam toho prestudovane kvantum ..po rokoch ked mi nic nepomahalo… Existuje nespocetne mnozstvo ludi, ktori nevedia ako dalej, kedze bolesti su fakt strasne a ani lekari nevedia pomoct.. A takato “rada” od niekoho ako si ty, co si to nevie ani predstavit 🙈
@autorka skus sa radsej opytat priamo gynekologa.. alebo miesto vlozenia vaty, len jemne potriet…
Ale len do ucha 😃 inak alpa v uchu není ôk,,,, ucho ma byt prirodzene mastné, aby chránilo zvyšok, alpou to len vysušujes, dovoľuje infekcií aby prišla skor
Ja som vcera bola u usnej, mam infekciu v uchu a kazala mi pred podanim kvapiek usnych ATB, vytriet najprv ucho Alpou, tak patram, ci sa to bezne robi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?