Alkohol v 4. týždni

ivana3091
15. máj 2022

Zienky mam chut sa zakopat pod ciernu zem 😪
V novembri min roku som po roku snazenia otehotnela, aj potratila v 6tyz... po mesiaci som sa dala dokopy a zacal sa kolotoc po vytuzenom babatku. Ovulacne testy, vitaminy, doplnky, zdrava strava, ziadne cigarety, alkohol ani na Silvestra. Kazdy mesiac velke sklamanie.
Tento mesiac som si povedala a dost, zajtra mi mala prist MS a test bol stale neg. ... uz som to zacala tazko prezivat. Ved teda ok, hned vecer naplanovana dovolenka o 3tyz a ze uzijeme si leto a potom sme mali v plane centrum.
Tak sme vcera zacali leto prvou grilovackou, vypila som 5panakov teqily 🥴 .... aj si zapalila
A dnes?? Dnes // vyrazne ciarky na teste, podla apky 4+4
Mam velky strach z toho co som tym mohla sposobit.

lenka1993
15. máj 2022

Absolútne nič 🙂. Vôbec to nerieš.

beata_k
15. máj 2022

@ivana3091 Nic. Neviem ani ci mate uz spojeny krvny obeh. 🙂

nikpa
15. máj 2022

@ivana3091 kľud lebo tento stres ti ublíži viac ako ten alkohol. Nevedela si, už si daj pauzu s pitím a užívaj si, že sa konečne zadarilo.

veronikaszabova
15. máj 2022

@ivana3091 neboj, vsetko bude Ok. Drzim palce ❤️

ivana3091
autor
15. máj 2022

@beata_k to dakujem... no, to netusim, ovulacia prebehla 3-5.5.
Kazdy mesiac som si predstavovala ten moment, kedy budu opat dve... no a dnes som skoro infarkt dostala.
Dufam, ze bude vsetko v poriadku 🙏🙏

beata_k
15. máj 2022

@ivana3091 Ale bude vsetko ok. 😉 Miliony zien v takom tt nevedia, ze su tehotne a je to ok.

elizabet173
15. máj 2022

@ivana3091 nestresuj sa, všetko bude v poriadku, užívaj si tehotenstvo

nevenka
15. máj 2022

@ivana3091 jasne, ze bude vsetko ok, nestresuj, ja som jedneho krasneho decembra ochorela ako pes, pamatam si ako dnes, ze presne 15.12. som si robila test, biely, nasadila som antibiotika, Ibalgin, Paralen, kvapky od kasla. Ked som sa vyliecila, isli sme na Vianoce ku nasim. Samozrejme, ze sme pili. Nie sice vela, lebo som prve este dojcila, ale uz len malicko, tak som si dala vino obcas. Potom sme prisli domov a na Silvestra s muzom sme vypili celu flasku medoviny, a ked ani 3.3. neprisiel menzes, tak som cela nasrdena, ze co to, rozmyslala, ci predsa len...ze to asi nebude meskat kvoli chorobe a kojeniu. A na teste kolajnice ako hrom. Dceru som donosila, az prenosila, narodila sa uplne zdrava, bude mat 7 rokov a je velmi sikovna a nic jej to neublizilo. Bude to naozaj v poriadku, neboj sa 😉

ivana3091
autor
15. máj 2022

@nevenka och dakujem, uz som sa od rana trochu ukludnila, snad bude vsetko v poriadku ako u Vas ❤🙏

petamich
15. máj 2022

prosim ta klud, embryo este ani nie je napojene na tvoj krvny obeh - to telo to ma dobre zariadene, kedze vacsina zien netusi, ze je tehotna v tych prvych tyzdnoch a to by sme museli abstinovat cely cas, ked sa snazime o dieta 🙂 vsetko bude v poriadku 🍀🥰

ivana3091
autor
15. máj 2022
zuzana9393
15. máj 2022

Urcite to bude v pohode. Ja som v tom tyzdni bola na rongene a dalsi tyzden na operacii. Tiez som nevedela. A doktorka povedala, ze v tak nizkom tyzdni to nema ziadny vplyv. Gratulujem a uzivaj si radosti. Nestresuj 💖

aurora33
15. máj 2022

@ivana3091 blahoželám 🙂 ja som tiež netušila že som tehotná, bolo leto, grilovačky, krstiny, švagor mal 40tku, proste každý víkend niečo. Jasne že som sa neopila, ale pohár dve vinka som si dala. A potom zrazu bum, pozitívny test. U gynekologicky som sa dokonca rozplakala, že som netušila že som tehotná a pila som alkohol, tak ma troška so smiechom upokojila, že v tak skorom týždni nemá alkohol na embryo vplyv. Oveľa horšie sú pravidelne dávky alkoholu vo vyšších týždňoch.

miskamicha
15. máj 2022

@ivana3091 klud. Nic. Vsetko bude ok. Embryo je este sanostatne a pistupne sa napoji na tvoj krvny obeh. Drzim palce. 🙂)))) hlavne sa tym nestresuj

ibajaanikiny
15. máj 2022

@ivana3091 no a?daj sa do kludu,vyloz nohy a tes sa. Keby si videla mojedva tyzdne pred tym nez som zistila,ze som tehotna,tak by si sa zhrozila😁 a dieta je tu a zdrave a gynda tiez,ze no stres,len sa zasmiala🙂

nadazdi
15. máj 2022

Ja som to, ze som tehotná, zistila až na konci 3 mesiaca, začiatok 4 v podstate.. mala som 22, radšej som všetky fotky vymazala a k tým mesiacom sa nikdy v spomienkach vracať nebudem 😂😂😂😂

basska_b
15. máj 2022

Chapem tie vycitky, najma po strate predosleho babatka... ja som v 4+4 mala u susedy 2 pohariky hruskovice. Meskalo.mi to a test som si chcela robit az o par dni... pozabudla som sa. Dieta je uplne ok. V tom case este neni prepojeny krvny obeh cez placentu, neboj. Drzim palce, nech je vsetko ok!!

diamond007
15. máj 2022

@ivana3091 presne o Tom to veľakrát je, tak sa človek teší a nevie dočkať že just to nedôjde 🙂 určite to je všetko oka. Držím palce

ivana3091
autor
15. máj 2022

Ste zlaticka, dakujem vsetkym za upokojenie 💙

biankaaaa
15. máj 2022

Určite sa nič nestalo. Ja som tak pila v 4tt asi 3 dni po sebe pohár červeného vínka na privolanie krámov 😄 ani mi vtedy nenapadlo, že by som mohla byť tehotná 😄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre