Alergia, neutíchajúce kýchanie v prvom trimestri

nijka
23. jún 2013

Prosim vas,viete nieco poradiť co s alergiou? Liecim sa na alergiu a astmu, som v 7tt. Lieky samozrejme neberiem žiadne, no dnes sa moja alergia vyspickovala a kycham cca 200ty krat, nos ako vodovod, zle sa mi uz len z toho dýcha. Co s tym? Nemôže to kychanie babatku uskodit? 😒 ☹ okrem toho uz fakt nevladzem z toho kychania 😢

xlucia
23. jún 2013

@nijka robis chybu. kychanie babu neskodi, ale ak mas regulernu astmu, potom treba lieky brat, pretoze babu skodi nedostatok kyslika...

nijka
autor
23. jún 2013

@xlucia u mňa to je sezonna astma imunologicka mi lieky vysadila ale ak sa budem dusiť,dala mi inhalator na prvú pomocav pripade ze nebude stačiť,da aj nejaký na pravidelne ale na báze kortikosteroidov. Teraz ma ale trápi hlavne to kychanie,je to ozaj neúnosné 10krat po sebe kychat niekoľkokrát za hodinu aj ☹

aristka
23. jún 2013

@nijka skús si preplachovať nosové dutiny tri krát denne ,naštuduj si to a ak nepomôže smer lekár,vždy je lepšie brať lieky ,určite nájdete nejakú kombináciu pre teba ušitú ,ako trápiť a vyčerpávať telo alergiou alebo až astmatickým záchvatom ,čo môže dieťa aj ohroziť...

aristka
23. jún 2013

@nijka alergolid si si dala

nijka
autor
23. jún 2013

@aristka na alergodile je písané prvý trimester nie ☹

aristka
23. jún 2013

@nijka skús ten preplach daj si slanú vodu do nejakej kanvička a šup jednou dierkou nalieval a druhou vytečie a buď zohnutá nad umývadlom a dýchaj pusou stále a v poho to prežiješ a zajtre choď k dr..

libertine
24. jún 2013

ja mam tiez alergiu hroznu, tiez neviem, co mam s tym robit, je to horor pisledny mesiac, ked si predstavim, ze este 2 mesiace, tak som zufala. mam nizko polozenu placentu, tak dr nakazal setrit si brucho, ze ani kaslat, kychat nerobi dobre. len co mam robit? povedal, raz raz cas si mozem dat dithiaden alebo xyzal. tak som si ho zatial dala 2x... tie dni boli pre mna ako v raji🙂 skusala som aj rhinallergy homeopatikum, ale to je pri takejto silnej alergii nic... ja to asi vidim tak, ze budememusiet odist k moru aspon na tyzden, to pomoze.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre