Ahojte zienky, tie z vas, ktore ste mali/mavate tehotenske celodenne nevolnosti, ako to zvladate v praci? Mate nejake tipy alebo triky ktore pomozu prezit den?
Mam viac menej sedavu pracu ale som nonstop vycerpana, ked nelezim doma stale mi je na vracanie..cim horsie mi je, tym menej zvladnem zjest..a cim menej zjem tym viac zle mi je a na pracu sa nedokazem sustredit..
Ako von z tohto zacarovaneho kruhu?
Mne pomohlo mať už ráno na nočnom stolíku prichystané tyčinky či niečo slané. Po troch mesiacoch to našťastie prešlo,
Cele doobedie nieco prezuvam, bebe keksy, dupetky, tycinky, alebo ovocie, aby som vydrzala do obeda. Po obede mi je tak hodku dobre, potom si dam nejake ovocie a na konci a cestu domov si dam zuvacku. Mna strasne boli zaludok a citim priserny hlad cely den nonstop. Nastastie ma napina a vraciam len rano doma. Mne ale naozaj dost pomaha ta zuvacka alebo cukriky. Drz sa.
Mne moja gynekologička pred týždňom predpísala tabletky Torecan brala som ich asi 4 dní a nevoľnosti od vtedy nemám a som len 9tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Keď mi bolo zle na zaciatku tehotenstva, v praci som "prezila" na bananoch a stave (mrkvovo-jablkovej).
To som celkom dobre tolerovala. Alebo aspoň trochu sucharu.
A ak bolo velmi zle, bola som na PN par dni.
Drzim palce!