Ahoj chcela by som vedieť ako znašaju mamičky tehotenstvo ktore už maju odstraneny žlčnik pretože pri prvom synovi mi bolo sice zle ale teraz pri druhom tehotenstve mi je omnoho horšie zda sa mi že mam veľa štiav paly ma zaha a moje travenie sa mi zda v hroznom stave tak by som chcela vedieť či to može byť spôsobene tym že nemam žlčnik.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tita201 nepocitujem nejaky diametralny rozdiel. ja som zlcnik nemala uz ani v predoslom tehotenstve. travenie bolo horsie ale to je myslim sposobene hormonmi. toto tehotenstvo som znasala ovela horsie, zo zaciatku mi byvalo zle a travenie uplna hruza 😕 . teraz je to myslim tak ako ked som nebola tehotna. niektore veci mi jednoducho nezapasnu. ale co sa tyka palenia zahy, tak to som mala aj pri dcere a teraz je to od toho 2 trimestra tiez na nervy ☹ . nesuvisi to vsak s tym ze namam zlcnik, je to sposobene tlakom baba v brusnej dutine a nepriliehavostou pazerakoveho zvieraca, cez ktory sa potom dostavaju do pazeraka kyseliny a obsah zaludka. a ja sa potom casto citim ako drak 😀 , uz len slahat plamene 😀.