Ako zistím, či sa mi otvára kŕčok?

1safirka1
5. júl 2012

AKE SU PRIZNAKY OTVARANIA KRCKA?

gumimaci
5. júl 2012

ahoj, myslim, ze len palpacnym vysetrenim u gynekologa...

traktor
5. júl 2012

otvarala som sa predcasne, necitila som to, ziadna bolest nic..zistil to az lekar, ked ma pozrel zo spodu a potom to riesil dalej ..u mna serklazou..cize ty nemusis vôbec citit , ze sa otvaras a predsa to tak môze byt..

lucka1987
5. júl 2012

krčom maternice ma cca 3 cm . v tehu knizke, mas napisane cervikalne skore, doki napise zrelost krcka . skracovanim krcka maternice dochadza pocas poslickov skor, ale niekedy aj tesne pred porodom. tym ze sa ti skrati krcok vznike porodna branka , ktora sa dalej otvara ....
vratim sa vsak k otvaraniu krcka .. krcok sa najskor skracuje a az potom sa otvara .. ked sa skracuje, mozes citit poboliecanie v podbrusku / poslickov / ja som to citila ako ked mi ma menzes prist, to mi bolo povedane, ze sa mi skracuje krcok ... , ked sa uz otvara, byva casto sprevadzane kontrakciami, ci uz mensimi alebo vacsimi.. kazdopadne, nemuss to taki mat a mozno ho mas skrateny a otvorena na dva prsty ani o tom nevies..

pimpulienka
5. júl 2012

mňa sem tam pichlo dole

lucinka1104
5. júl 2012

ja som mala silnejšie bolesti podbruška po každom sexíku som mala kontrakcie kedy sa mi krčok otvaral pri oboch som bola otvorená už od 15 tt až do pôrodu na termín

pitipitipa
5. júl 2012

Pichanie tam dolu

monika1293
2. júl 2015

ahojte mna boli pod bruškom respektívne ma bolí cela pišula hlavne ked sa chcem postavit alebo ked chodim čo to znamená???
😢

vodnicka
2. júl 2015

mne to yistila zenska na poradni v 33 tt ale ja osobne som nic necitila a porodila som doma neplanovane v 36 tt

darja12
21. aug 2015

ja tiež cítim také pichanie tam dole akokeby z krčku, myslím, že sa skracuje, alebo sa otvára. končím 36tt zajtra. ale toto pichanie už cítim asi tak mesiac. gyn mi však nepovedal nič.. ked som sa ho na to pýtala, či to môže byť skracovanie neodpovedal. ale to už som si zvykla, že málo odpovedá na otázky..škoda..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre