Ahojte, som v 31 tt a asi sa mi na pere vyhodil herpes alebo opar. Neviem čo je to lebo som to v živote nemala. Prečo sa mi to vyhodilo? Čo si na to dať aby to zmizlo? Ďakujem
Ahoj, je to znizenou imunitou ako pise dudduli, je to v tehotenstve normalne.
Ja som mala tiez opar takto pred koncom teho a dokonca aj jacmen. Na herpes existuje perfektny roztok, vola sa Herpik, pytaj si ho v lekarni. Existuje myslim 2, 5 a 10% - tny. Podla toho aj stoja. Ja si kupujem ten 5% - tny za cca 5 Eur. Mozes ich pouzit aj v tehotenstve, kedze len povrchovo expresne vysusia herpes. Vznikne z neho chrasta a ta uz len musi odpadnut. Ak by ta ominala, mozes si ju po zaschnuti natierat nechtikovou mastou.
Maste na herpesy ...Zovirax a podobne by som v tehotenstve neuzivala.
Ahoj, potieraj si to Skalnicou strechovou - je to rastlina, kt.nájdeš takmer v každej záhradke. Mastičky nie sú vhodné v tehu. Poprípade si na to daj zubnú pastu, aby Ti to vysušilo.
Myslím, že dievčatá majú pravdu s tou imunitou... Ja by som ti len poradila, čo aj mne poradili tu... keď sa ti spraví biela bodka ktorá pulzuje, nerozmýšľaj a potri si to cesnakom, aj viackrát, pokiaľ to nezačne miznúť. Podľa mňa najúčinnejší spôsob ako zamedziť vzniku riadneho chrastavého herpesu... potom už len tak nejaký herpesin, pasta alebo čo nezaberie...
mne vždy pomohol propolis je to neškodne v teh.
ahoj, napisem aj ja moju skusenost.... mam 4 deticky z toho 3 baby a jedneho chalana 😀 😀 ked som cakala kazdu babu tak som kazdy mesiac (asi miesto kramov 😀 ) opar/herpes... moja najstarsia doteraz ziaden opar nemala aj ked viem, ze niekolkokrat sa jej podarilo napit z mojho pohara v case ked ja som mala pusu vyhadzanu....a jej dam aj pusu na lico....tak dufam, ze aj tie najmladsie budu voci nemu odolne....zato pri synovi som cele tehotenstvo opar vobec nemala a tomu sa zvykne pusa vyhadzat tak cca od dvoch rokov....
a osobne som to nicim nepotierala, nechala som to vzdy nech sa to vyhadze, nechcela som to pocas tehotenstva nejak umelo tlmit, prislo mi to vhodnejsie aby to islo "von" ...
Ahojky, vyskúšaj homeopatikum Natrium Chloratum, je to malý zázrak, môžu to aj detičky od narodenia, tehotné a kojace ženy, ja to dávam aj svojmu synčekovi, keď sa mu vyhodí niečo v puse, za 2 dni je po tom, fakt odporúčam.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj,mas znizenu imunitu,potieraj si to aloe verou,najlepsie priamo rastlinou.neboj ja som tiez mala.su na to aj ine masticky ako je zovirax a ine ale tie neviem ci sa mozu pocas tehu 🙂