Ahojte som 29tt a mam zapal posvi ako ho viliecim??
@stancek789 tým, že si otvoríš pravopisný slovník a preštuduješ ho 😀
Naozaj sa musim premahat aby som odignorovala ten strasny pravopis, ale spat k tomu zapalu.. Kedze si tehotna, treba ist ku GYNEKOLOGOVI!!!! On ti musi predpisat lieky, ktore mozes uzivat ako tehotna.... Myslim, ze to by si mohla vediet...
Toto je na mna moc uz..🙈😣
...Ja som z toho pravopisu dostala takú dyslexiu, že čítam "ako vyliečiť zápal psovi".... Reku, aha, už aj psíčkari na MK... 😀
@papricka33 Ja tiez 😀 a prave ma aj moj pes zapal, tak reku sa mozno nieco dozviem 😂
Jeziskove huslicky.......
No ja som pocula, ze sa najlepsie vylici pouzivanim ypsilonov...... skus, co to spravi...... 😀
@tygricatko tak poraď, možno zakladateľke pomôžeš 😵
@papricka33 ja som tiez chcela poslat k veterinarovi ... takto jej na gyndu pribalit akurat tak ucebnicu gramatiky.
Och, toto uz co je, najprv som si myslela, ze som uz moc unavena, ze zle vidim, potom som prizmurila oci a rozmyslala, aky zapal chce vyliecit psovi, ale potom som to na treti krat pochopila a napisem len jedno, dufam, ze si dalsi troll, co vymysla divne temy, lebo ak si realna osoba, tak zbohom
@obsadenemeno to sy jej poradyla 😂 Teraz ych da vsade.
@papricka33 ja tiez citam zacal psovi 😉
jasne že najskôr sme gynekolog, a ja som potom uživala lactofeel na upravenie ph aby sa už nevracal späť. hlavne sa nepreliečuj sama...môže sa ti spraviť taky zapal že ti praskne voda. skore uzdravenie
dievcata, hnusne ste ..... 😒 mne tiez oko vykrutilo, ale dievcia nechcela vediet kde urobila hrubku, ale ako riesit problem. bohuzial, su aj ludia ktorí ani netusia ze pravopis je, ale aj tak chcu poradit :(
@stastnablcha no a my tu ako mame vediet? Ved snad idem k lekarovi, nie? Ktovie, ci je to zapal, moze to byt nieco uplne ine, tak snad nech sa da vysetrit a doktor jej uz potom povie, co a ako....
.. ale nadpis je spravne napisany🖒
@obsadenemeno tak su tu aj horsie diskusie. a taketo temy sa tu preberaju často.... keby tam nebolo tolko hrubiek, ine odpovede tu su .......
@stastnablcha ano, ale stale by jej radili, aby sla k lekarovi
@obsadenemeno urcite. je to jedina rozumna rada... mne je len luto tych zhadzujucich komentarov. akoby sme uz zabudli normalne komunikovat bez toho aby sme druheho zosmiesnili :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No najskor u gynekologa.