Ahojte ako sa vám spustil potrat? Aké ste mali prvé príznaky? Na začiatku tehotenstva. Totiž som v 5tt cca a včera som mala špinenie,no dnes som už krvácala. Aj som bola na poh. Ale oni zatiaľ ani nič nevideli. Mám aj bolesti občas silnejšie,aj kríže ma bolia😒
@katarinka289 u lekára som ešte nebola len testy dva vyšli v piatok. Vraj nič nevidia že by som bola tehotná ale testy vyšli tak ja neviem 🤷♀️ mám už dve deti tak viem že aj teraz som určite,ale oni nič nevideli tak nechápem 🤷♀️
@ci tak asi nie si,keď nevideli.Aj testy bývajú nepresne
@katarinka289 Že by dva boli chybné divné 🤷♀️ ani ms som nedostala meškala mi preto som si robila. Aj zle mi už býva ráno,mám za sebou dva pôrody tak viem proste že som ale divné mi je to krvácanie a to že nič nevideli.
Mohlo ist naozaj o biochemicke. Ja som mala dva krat. Priznaky meskanie pozit test a nakoniec menstruacia.
@gypsomilka no keby to bolo aspoň tak že samé aj keď to vyznie hrozne,lebo kyret som už zažila a to nechcem to som mala zamlknuty 🫣😒
Kľudne to môže byť biochemické a ak si mala posunutú ovuláciu, alebo ti menštruácia nechodí presne, tak nemusíš byť v 5. týždni,ale len 3. alebo 4. (aj ja som to tak mala) a bolo to biochemické. Keď je jasná krv, väčšinou je to problém. Tiež mi meškala menštruácia, prsia boleli a menštruácia prišla, najprv len slabo a potom riadne.
Bolest podbruska ako na ms.. hnedy a krvavy vytok... neskor krvacanie..a slo to..
@ivangeline presne to isté mám aj bolesť krížov. A ako zistím či to bolo ono naozaj náš doktor je stará škola skorej jak v 8-9 týždni sa k nemu neoplatí ísť
A krv na HCG ti nebrali?
Ja som potratila cca koncom 6 týždňa. Začalo spinenie, to som si myslela este že sa nič nedeje...ale potom sa pridávala krv a keď som zacítila bolesti tak som išla na pohotovosť. Dali mi lieky na udržanie plodu ale nepomohlo. Na druhý deň mi to vyhodnotili ako spontánny potrat.
@blondinka95 na pohotovosti nie len pozreli ale nič nevideli. U môjho doktora som ešte nebola keď je tak skoro
@ci ....no pozerali ma dole cez sono a vedel mi povedat, ze asi potratím...
Mala si biochemicke tehotenstvo,co vlastne ani nie je ziadne tehotenstvo a nie je to ani potrat.Proste to odislo s prvou menstruaciou lebo to nebolo spravne uhniezdene.
Ja som normalne dostala svoju ms, ziadne spinenie normalne som krvacala. Po jednom dni to prestalo, teraz som v 24 tyzdni. Vobec si nemusela potratit.ved kolko zien ma svoje dni este mesiac a az potom zistia ze su tehotne. Drzim palce 🤞
To je biochemické tehotenstvo a to lekari ani neriešia.. mne sa stslo 2x, mala som 2x potvrdene hcg nie len testami ale aj z krvi od doktora ale bolo to príliš skoro a na sone nič nebolo vidno a potom prišli silne ale že silne bolesti, že má musel priateľ preniest na wc a šlo zo mna toľko krvi že až, každú chvíľu som menila vložky a kusy zrazenin a podobne šli zo mna.. a aj napriek tomu , že bolo hcg z krvi potvrdene doktor to nepíše v záznamoch sko potrat.. proste biochemické a ide sa ďalej.. ako potrat mi uvádza len potrat v 10tt keď babatku prestalo bit srdiecko a musela som idt na kyret. Čiže reálne uvádzame, že momentálne som v 2 tehotenstve aj keď je to 4te (2biochemicke a 1MA)..
@maminkadeticiek nevyzerá to jak normálna menštruácia nemám že doslova na vložke krv len zakaždým keď sa utriem po wc je papier dosť krvavý
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ci co nevideli?? A to,že si tehotná ukázal len test alebo máš potvrdene lekárom?