Včera som bola na amniocentéze. Zákrok prebehol v poriadku. Ale som dosť slabá a dlho nevydržím na nohách, začne sa mi točiť hlava a mám pocit slabosti. Cítili ste sa podobne ?
Ďakujem Vám za zdielanie 🙏🏻.
@mariaola bola som 2x,ale slabost som necitila,trosku stipanie ale inak vsetko ok.
Bola si 2h po amnio na oddeleni na poxorovanie?
@mariaola po amnio sa ti nema z coho tocit hlava,byt tebou zavolam lekarovi.
@simona92101 hmmm ale ktorému ? Gynekologovi ? Zatial je to len keď musím na krátko vstať.
@simona92101 Áno bola. Ale, slabosť po zákroku som mala aj v ten deň. Považujem to za mormálne, len neviem ako dlho to má trvať. Chcela som len vedieť či mal niekto podobné stavy. Ležím, len keď sa postavím na záchod alebo po jedlo do kuchyne dlho nevydržím.
ja som po amnio ležala 3 dni, lebo sa to odporúča. Ale ináč mi nebolo nič.
@mariaola a ked si lezala po zakroku tak si im nepovedala ako sa citis?nepytali sa na tazkosti?podla mna to nie je ako stav po zakroku.mozes to mat aj kvoli tlaku.ale urcite zavolaj gynekologovi,aspon ti zmeria tlak
Po amnio si vecer kľudne mohla vstať a neotočila sa mi hlava.
@simona92101 Dr. vravel, že do nemocnice máme prísť v prípade: odtoku plodovej vody, krvácaniu, kontrakciam, alebo teplote.
Nič z toho nemám. Ale mala som tlak pred zákrokom 120 horný a 70 spodný. Aj mne sa zdá že akosi mám možno nízky tlak.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mariaola Ty po amniocentéze ani nemáš byť na nohách, mala by si ležať.