Ako sa zbaviť opuchov v 34. týždni tehotenstva?

kasepa
5. apr 2019

Zienky poraddte mi co vam pomahalo na opuchy ...ja som uz zufala :( nohy ruky tvar vsetko :( do toho mam totalne strpnutu pravu ruku tak ze v nej nic neudrzim .. nohy mam ako na foto uz hned rano a do vecera este horsie :(
Som v 34tt

nikanu
5. apr 2019

@kasepa toto mala presne aj moja kamarátka, hrozne, nič jej na to nepomáhalo, pila čaje na odvodňovanie po konzultácii s dr.. no moc neodpuchla.. 😞 obklady nič?

jolanamacku
5. apr 2019

Ahoj, ja som mala podobne problemy. Robila som si doma taku nahradu lymfomasaze. Na nete pozri ako masiruju a doma to skus. Alebo sa porad s lekarkou a objednaj sa na masaze. A kazdu volnu chvilu si lahni a vykladaj nohy hore.

nikpa
5. apr 2019

@kasepa vyloŽiť nohy a oddychovať

klaudia_kaja
5. apr 2019

Ahoj moja. Treba len čakať a oddychovať, ja som to tak mala v prvom tehotenstve, obula som len mužove topánky nič iné 🤔🤔 skús magnézium, mne to dosť pomáhalo mala som šumivé pharmavit .. držím palce

beuss
5. apr 2019

Ja som niekde citala, ze pustat si na nohy striedavo par sekund studenu, par sekund teplu vodu, zakoncit to studenou a neutierat-nedrhnut. Mne to teda velmi nepomohlo, ale ja som mala neskor potvrdenu preeklampsiu.

bona
5. apr 2019

Mne pomáhalo pri sprchovaní striedanie horúcej a studenej sprchy,ale ešte viac voda s octom - dala som si do lavora teplu vodu,pridala ocot a nohy som si v tom macala,kým mi voda nevychladla. Potom som si nohy jemne vysusila,natrela chladivym krémom a vyložila..zväčša zabralo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre