ahojte ako sa užíva sirup gastrotuss?
včera som ho kúpila v lekárni len mi nejak nepovedala ako sa to užíva...riedi sa to vodou či ako?Vďaka
dr. ti nepovadal/a ak más dávkovat?? dáva sa to po jedle na tej lyzicke pribalenej,v príbalovom letáciku je napísane ako sa to uzíva presne podla veku ak nemáte stanovené presne od dr., neriedi sa to a podáva 5.-10 min po jedle 🙂
Precitaj si navod
Záleží od toho, či ho chceš pre seba, či pre dieťa. Je -baby a -normálny. A ak si ho kupila len kusovo, jasne, že tam nemáš príbalový leták, čiže ti budu zbytočne mamičky radiť ho čítať... Pre dieťatko máš už link a pre seba si daj polovicu sačku a druhu polovicu večer. Ak máš silnú záhu, nič sa nestane podať sáčok aj naraz,no je to lepšie na 2 krát. (Neriedi sa s vodou)
ja som ho pila naraz celý sáčik, ale nepoteším ťa, absolútne mi to nepomohlo, ale tebe snáď hej 🙂
Ja som to taktiež užívala pred týždňom a nič mi k tomu nepovadali či riediť či ako a v návode použitia bolo len ako podávať deťom po 12. rokoch a pred 12. rokom života... ako použitie jedná báseň 😀 Ale inakšie sa berie 3x do dňa, po raňajkách, po obede a po večeri - pred spaním.... Mne to chvála bohu pomohlo, no nebola žiadna slasť to dať do seba :D
Ahojte neviete ako dlho sa môže užívať ten Gastrotus? Veľmi nám pomáha ale nevieme ako môžme dlho užívať tento liek? Ďakujeme za odpoveď ♥️♥️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ak si ho kupila v lekarni, tak staci otvorit krabicku a precitat pribalovy letak.....a tusim aj na krabicke je napisane uzivanie.....
a keby si to fakt nevidela, tu je
http://www.adcc.sk/web/zdravotnicke-pomocky/det...