Ako sa ukľudniť?

4. nov 2023

Som tehotná v 15tt, mam veľmi stresujúce obdobie, ako sa v takomto období ukludnit? Som hrozne napätá, už zopár dní, je mi zle a stále sa mi chce plakať.

pribinak
4. nov 2023

No tak uvoľní emócie a plač. To často veľmi pomáha

pkgirl30
4. nov 2023

Len sa ti chce plakať alebo aj plačeš ? plač uvoľňuje stres, niekedy to pomáha. Z vlastnej skúsenosti ti radím, mala som katastrofálne obdobie počas tehotenstva, ak si v situácii ktorú vieš že nevyriešiš a len sa stresuješ, buď si o tom s niekým pohovor alebo si skús zamestnať hlavu niečím, kniha, ručné práce, prechádzky, mne to pomáhalo 🙂

stellarstar
4. nov 2023

Zbaviť sa resp vyriešiť situáciu?

autor
4. nov 2023

@pkgirl30 plačem ale veľmi málo lebo vždy sa rozplacu aj deti keď ma tak vidia a nechcem to

@stellarstar to niekedy nieje také jednoduché

pkgirl30
4. nov 2023

áno tomu rozumiem, deti ešte nevedia tak chápať alebo spracovať emócie dospelého. Máš sa komu vyrozprávať ? alebo skúsiť psychológa, veľa ich funguje aj on-line.

stellarstar
4. nov 2023

Ale dá sa, na všetko je riešenie

autor
4. nov 2023

@pkgirl30 áno rozprávam sa o tom aj s rodinou, s mužom, len je to ťažko riešitelna situácia, keďže sa to rieši aj súdne a viem, že sa to este bude ťahať, poznáme naše súdy. Nad psychológom uvažujem. Vďaka

majlo1234
4. nov 2023

Co sa tyka deti, asi su uz vacsie, ale plac je normalny a prirodzeny, moje decko sa ma spyta, mamka preco places, tak mu poviem-som smutna, frustrovana, stastna…chcem ho naucit, aby to bral ako normalnu vec a sam sa nebal plakat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre