Ako rozoznať plodovu vodu?

19. nov 2024

Ženy, prosím som druhorodička ale ja si to nepamätám už úplne, niečo mi puklo v bruchu a nič nevytieklo až som sa postavila tak vytieklo niečo priesvitné po nohách mi to stieklo aj na koberec. Ale teraz nič dala som sprchu vložku a čakám či to znovu vytečie, bolo to priesvitné mazlavé, som 39+4 takže fakt netuším ako rozoznat či to je voda. Pri malej som vedela hneď lebo vytieklo a potom to stále kvapkalo kam som sa pohľa 😮‍💨

lilli110
19. nov 2024

No mne pri poslednom porode odtieklo len trochu vody ako som si sadla. Ale bolo to uz aj s primesou krvi a to som uz vedela na istotu vtedy. Inac dalsie 2 hodiny nic, neodtekala vobec. Potom po malych mnozstvach. Dokonca mi tesne pred porodom este prepichovali v nemocnici. Predtym pri prvych dvoch zo mna voda liala. Asi by som sa chystala na tvojom mieste...

andrea2323
19. nov 2024

Určite to je voda 🙂 možno prasol len jeden obal ale teda už to vyzerá na pôrod.. nemá to čo iné byť, takže do 3h od prasknutia smer nemocnica.. držím palce ☺️🙏🏼

mariska1989
19. nov 2024

Určite plodová voda . Takže by som sa pomaličky obliekla a smer nemocnica ak už ti náhodou nezačali kontrakcie . Lebo mne keď praskla voda som sedela a potom sa rozbehli hneď kontrakcie čo 3 min pred tým nič

malykonik
19. nov 2024

Určite voda. Ja som si tak nebola istá, dala vložku a šla do nemocnice. Tam sestričky naliali tu tekutinu na vložku a povedali že nič tam nie je. Našťastie doktor bol múdrejší, pozrel ma rukou a tu tekutinu si potom nalial na ruku na rukavicu..jasne ze to bola plodová voda..vďaka Bohu za neho..

babydesire
19. nov 2024

Mozno hlienova zatka...

Pri druhom porode mi tiez vytieklo nieco tekute, mazlave,teple s primesou krvi..pri prichode do porodnice povedali ze je vsetko pripravene na porod (bol aj den terminu)..nenapadlo ma zobrat so sebou tie gatky, ale sestricka spravila temesvariho test na gatky co som mala na sebe a ze nic (jasne ze nic,ked uz nic nebolo),,.o par hodin bola dcerka na svete, plodovy vak prepichovali na sale. Preto som neskor usudila, ze slo zrejme o zatku..

babydesire
19. nov 2024

@malykonik no vidis,,a na mna kukali akoby som si vymyslala,,boze

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre