Ahojte,
je tu nejaká žienka, ktorá si nestihla pred tehotenstvom dať do poriadku všetky zubné kazy? Riešili ste ich postupne počas tehotenstva? Mali ste v pohode priebeh tehotenstva?
Ďakujem😊
@borka168 ja som pred tehu chodila pravidelne na prehliadky, zuby som mala v poriadku ale počas prvého aj druhého tehu sa mi nenormálne začali kazita lamat, takze som k zubarke chodila az do pôrodu a ešte aj potom kym mi to dala všetko dokopy. Tehotenstvo nie je prekážka ísť k zubárovi ak treba.
Mne v kazdom tehu trhali.. ja mam zuby v dost zlom stave a tehotebstvo im moc neprospieva. Cely rok ma nic nebolelo a pred tyzdnom ma zacal bolet zub. V 2.trimestri sa ma vraj chodit k zubarovi,takze uz som ho zacala a 31.mam termin. Normalne injekciu si dam,lebo bez toho by som asi zomrela
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@borka168 ja som mala komplet cele usta vyriesene pred tehotenstvom a ked som otehotnela, museli mi jeden zub robit, lebo by som bola zahynula od bolesti. Ale v kazdom pripade by som si dala zuby urobit.