Ahojte, so 💔 sa pytam, ako prebieha? Som v 5+6, od 5+3 kazdy den spinim hnede, niekedy menej, niekedy viac. Niekedy aj ruzove... Zajtra idem na kontrolu. Volala som aj svojmu, aj na pohotovosti som bola, nic mi nedali, a povedlai, ze je vsetko ok - embryo zatial nevideli. Zijem v zahranici. Necakam ziadny zazrak, kedze nemam uz ani tehotenske priznaky...
Kolko este potrva to spinenie, kym sa spusti krv a skonci sa tato nocna mora?
Dakujem!
Ahoj, nerob paniku, prečo hneď myslíš na to najhoršie? 😲 Nemuseli vidieť nič, je to ešte skoro.Nestresuj, držím palce...
Zatiaľ nemysli na zlé. Mne sa hneď krv pustila. Ako taký silnejší menzes. U Teba to zatiaľ tak čierno nevidím. Držím palce!
Bola si na krv? Ake vysoke mas HCG? Ja som cely prvy trimester krvacala ako niagarske vodopady a drobec ma 2 roky.... A tehu priznaky som tiez nemala. Takze vyckaj casu, kym sa potvrdi a potom uvidis.
Krvácala som ako pri menštruácii, do nemocnice prijatá ako začínajúci potrat a slečna má už 12 rokov, krásna, šikovná
Joj, kocky, vy ste tak zlate...
tiež som špinila tak skoro raz viac inokedy vobec.. doktorka ma z pohotovosti poslala domov že nič nevidí a mám čakať kým potratím a potom ísť ku svojmu gyn na kontrolu. Veľmi si to vyčítam. Špinila som takto celé sviatky a po týždni sa mi spustilo krvacanie a potratila som
@stamik fu, az po tyzdni? Nedali ti ani ziadne tabletky na vyvolanie? A krv sa ti spustila nahle a vela ci postupne?
ano az po týždni a bola som bez tabletiek. Krv sa mi spustila ako bežná menštruácia že proste miesto spinenia bola zrazu cerstva krv a tá sa zintenzivnila v priebehu dvoch dni, aj to tak prebiehalo ako klasicka ms. No aj napriek tomu ma potom môj gyn poslal ešte na kyret. Držím palce aby toto ten prípad.
@stamik och, este aj na kyret ta poslali?
áno šla som na kontrolu po skončení ms a rovno ma z nej poslal do nemocnice, nepáčilo sa mu ani sono a že ani krvácať špiniť dva týždne vkuse nie je v poriadku, ešte v ten deň mi robili kyret.. terapia šokom
Chcela som napísať že toto nemusí a hádam ani nebude tvoj prípad. Veľa žien špiní na zaciatku tehu.
@stamik aj si skusila testovat pri tychto spineniach? Ciarka uz bola slabsia?
Čiarka bola stále rovnaká ešte aj v deň keď sa mi spustila MS
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tehotenské príznaky po väčšine začínajú od 7-8tt. Tiež som pár dní špinila a všetko bolo úplne v poriadku, doktor nasadil progestanelle na udržanie tehotenstva a dnes som v 18tt