Ako posilniť imunitu po ťažkom priebehu Covidu-19 v tehotenstve?

nanka888
21. júl 2022

Ahojte, Som v 19tt a pred tyzdnom som sa nakazila s covidom, mala som brutal tazky priebeh, horocky, bolest halavy a celeho tela, kasel, nadcha.... Este mam stale pozitivne testy a a nadchu. Pred par dnami sa mi vyhodil herpes asi kvoli chorobe lebo do teraz v tehotenstve som nemala problem. Ale problem je ze sa mi uz robi dalsi a mam strach o babo. Neviete co by som mohla na posilnenie inunity?

saska85
21. júl 2022

@nanka888 skus sa poradit s gynekologom. Asi len 1000mg Ccka a Dcko (ja mam znacku Devit Direct). Inak ja som nedavno mala covid a tiez by sa mi nieco hodilo na imunitu. Som v 18tyzdni

01matrioska
21. júl 2022

Dobrý deň, na posilnenie imunity, a zvlášť u budúcich mamičiek je výborný narosan sirup čučoriedkový, pretože obsahuje základné vitamíny, plus potrebné železo. V podstate stačí doplniť odporúčanú kyselinu listovú. Prípadne magnezium, ak zhodnotí lekár.

kacena4
22. júl 2022

ja teda nie som tehu, ale mam tazky imunodeficit a nemozem liecbu. co mi mohla dr odporucit bol 1000 C a 4000D + imunoglukan brala som to pocas celej zimy

3nikus30
22. júl 2022

@nanka888 @saska85 Môžte zaradiť do svojej stravy zelené potraviny jačmeň a chlorellu. Veľmi odporúčam,dokážu veľa a je to úplne najprirodzenejšie aké len môže byť,takže vhodné pre tehotné.
Akurát do pondelka mám dostupnú prednášku na tému mikrobióm,pošlem link do správy. Ja som začala užívať až po pôrode,ale kebyže poznám tieto informácie skôr neváham ani minútu a dám bábatku ten najlepší štart do života.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre