Ako formou príde výsledok z Trisomy?

misela147
22. feb 2024

Chcela by som sa spýtať, ako formou príde výsledok z Trisomy testu? Príde mi len SMS, ze analýza bola ukončená a výsledky bude mať len môj lekár alebo mi lrídu aj nejaké prihlasovacie údaje a môžem si výsledky pozrieť aj doma cez internet? Ďakujem

monicatko20
22. feb 2024

@misela147 tebe len sms a výsledky lekárovi 😊

misela147
autor
22. feb 2024

@monicatko20 rozumiem, sestre prislo do mailu, že si môže pozrieť vysledky, ktoré došli v PDF a na otvorenie jej doslo heslo SMSkou, skoda ze v žiadanej nemám mail, sestrička si odomňa nepýtala

monicatko20
22. feb 2024

@misela147 ono registrovať sa môžeš priamo v medirexe na stránke..ale teda ja som si tam výsledky nenašla..musela som ísť k dr..možno kvôli nálezu neviem 🙄

janica_
22. feb 2024

@misela147 a mala urcite trisomy? Nemala nifty? Tie chodia na mail a heslo k tomu

misela147
autor
22. feb 2024

@janica_ urcite mala trisomy a vedela si pozriet vysledky. Skusim zajtra do medirex zavolať, ze ako to , ci mi mozu prist vysledky aj na mail.

janica_
22. feb 2024

@misela147 zaujimave, ak zistis daj vediet prosim, vacsinou som citala ze az lekar povedal vysledky.

misela147
autor
23. feb 2024

@janica_ volala sim Medirex a vraj vysledky nikdy nechodia do mailu, len ked je ti Baby Gen čiže pohlavie. Každopádne jej mozno sestrička zaškrtla aj to a zistila som ze jej vysledky prisli do mailu len ohladom pohlavia. Test si robila ten najvyšší Complete so všetkými doplnkovými testami.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre