Ako dlho ste brali magnézium?

29. sep 2023

Ahojte som 36+3 TT dokedy ste brali magnézium mne gynekológ povedal že mám brať naďalej.neovplyvnuje magnézium kontrakcnu činnosť?

aliii3
29. sep 2023

Tak keď ti to povedal sám gynekológ, tak prečo sa pýtaš tu? Veríš cudzím ženám na koníku viac ako svojmu gynekológovi? 😅

54tinka54
29. sep 2023

Prečo si sa rovno nespýtala jeho? Možno zrovna ty máš nejakú indikáciu, kvôli ktorej je dobré aby si ho brala aj ďalej.
Mne gyn kázala v 38. týždni už magnezium vysadiť, aby nebránilo kontrakciam.

lucka_ke
29. sep 2023

v poslednom trimestri by sa už nemalo užívať

lentilka
29. sep 2023

Ja som brala Magnosolv temer do konca, koncom si však dávala už len polovicu sáčku. Inak som mala strašidelné kŕče - do stehna napr.

ivangeline
29. sep 2023

Do konca. ;D

nevenka
29. sep 2023

Ja som brala z dovodu vysokeho tlaku az do porodu, jeden v 39 a druhy v 38 tt., v tom 39 som porodila do 45 minut od prepichnutia vody, potom ten porod v 38 tt. tiez pomerne rychly, tam ale casovy udaj netusim, lebo mi robili oxy test a este az potom prepichovali vodu.
Takze mne to nic zle nesposobilo.

mirinduska
29. sep 2023

Ja budem brat az do konca a to berem 8ks denne(kvoli tlaku+ pulzu) dnes mi aj predpisali dopegyt. Lebo mi skace strasne tlak. Ked vyskoci si mam dat jednu tabletku. Som 37+0

timea301196
29. sep 2023

Do dňa pôrodu 36/3

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre