Ahojte žienky, ako dlho ste boli po serklaži v nemocnici, ak všetko bolo fajn? Ide o to, že neznášam nemocnice a ak bude všetko v poriadku, tak radšej chcem oddychovať doma.
@dina0323 a máš aj nejakú infekciu ci nezistili nič? Ja som bola 10 dní ale 7 mi liečili infekciu a následne 1 deň operácia a na 3.den ma sami prepustili domov.... Ja som pri staršom nedokázala doma sedieť a musela som späť do nemocnice ale tma zase bolo super ze keď sa čosi nezdalo hneď riešili nasadili viac magnezka, počúvali ozvy, robili sono... Toto by sa doma nedalo. Ale teda ak budeš doma naozaj spať a ležať dole hlavou (zadok vyššie) a fakt ze len wecko, žiadne krcenie, schody a pod tak dúfam ze to dáte co najdlhšie 😉💪v ktorom si TT?
@eva233 Nie nemám žiadnu infekciu ani nič podobne🙂 som v 22 týždni, neotváram sa, len krčok je skrátený na nejakých 25mm a mäkký. Minulý utorok ma poslali z poradne do nemocnice kde mi dávali 2x denne infúziu s magnezkom. V piatok ráno som podpísala reverz. Pred odchodom domov ma ešte skontrolovali, babo v poriadku a stav krčka tiež nezmenený. Dnes idem na príjem a zajtra majú robiť zákrok.
Mne sa krcok zmensil z mesiaca na mesiac … na 0,8 takze ak ti chcu soravit serklaz urcite chod do toho🙏🏻🙏🏻🙏🏻 mne to zachranilo syna … v nemocnici som bola 5 dni … doma potom s panvou hore 3 mesiace
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dina0323 veľa záleží či dokážeš oddychovať reálne doma len štýlom ze vyložene nohy wecko, sprcha 2min a postel