Ako dlho máte vychádzky počas práceneschopnosti?

222edit
9. júl 2014

Ahojte, chcela by som vediet od kedy a do kedy mate povolene vychadzky od doktora a ci je mozne na pn dat aj dve adresi bydliska?dakujem

tana04
9. júl 2014

ahoj, ja mam vychádzky od 10-12 a od 15-17. Dve adresy nie ale keď som išla k našim na 10 dní, tak som to nahlásila svojmu dr.

222edit
autor
9. júl 2014

Ok dakujem aj kontrola ti uz dosla niekedy?

barunka
9. júl 2014

@222edit na čase vychádzok sa môžeš dohodnúť so svojím dr a dať si čas, ktorý ti vyhovuje najviac. Náš dr. je v tomto veľmi ústretový, vždy sa spýta.
Ja som mala teraz muža mesiac doma na PN a kontrola neprišla a osobne nepoznám nikoho, ku komu by bola prišla... Neviem, podľa čoho si vyberajú

niki101988
9. júl 2014

@barunka Ahoj kontrola si nie vždy vyberá niekedy môže aj sám zamestnávateľ dať podnet na kontrolu ak si nie je istý či daná osoba je naozaj chorá. U nás v práci býva pred Vianocami veľký boj o deň voľna tak sa kolegyne hádzali na PN 😀

jamabe
9. júl 2014

Dve adresy mať nemôžeš...
Taká neoverená info - vraj tehotné nezvyknú otravovať, skôr sa špecializujú na tých, čo maródia často, prípadne dá zamestnávateľ podnet. Ale nespoliehala by som sa na to. Raz som bola PN 2 týždne, už som mala ísť v pondelok do práce, bol piatok večer - tak muž ma vytiahol nech idem na malú prechádzku len okolo baráka (nemala som vychádzky, poctivo som sedela doma). Pri vedľajšom vchode nejaká pani zvonila na bytový zvonček a keď sa jej ozvali, zhúkla na celé sídlisko, že "kontrola PN - hľadám p.XY" (alebo také niečo, nepamätám). Okamžite sme sa otočili a nenápadne utiekli domov. Ale u nás nebola. Sme sa smiali, že to sú fakt moc aktívni, v piatok večer sa snažiť.. 😀

tykat
9. júl 2014

"Taká neoverená info - vraj tehotné nezvyknú otravovať."

A overená info...mne došla kontrola v tehotenstve 2x, vždy som bola našťastie doma.

ppippi
9. júl 2014

tiez mi prisla kontrola, ked som bola doma pocas rizikoveho tehotenstva..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre