Žienky mali ste akné (červené? v tehotenstve? 👎Vraj to býva aj pri dievčatku, ale skôr myslím, že sú to hormóny
@kika541996 ja som mala akne a len pri dcere, pri chlapcov som mala tvar bez vyražky..
@kika541996 bohužiaľ áno, pri každom tehotenstve... Po druhom trimestri sa to ustáli ale zostali fľaky... Celé tehotenstvo nosím klobúk spf a veľké slnečné okuliare, vyzerám ako debil... Ale už mám nasetrene na laser, mezosku, pripadne iné neinvazivne zákroky... Trochu to zmierňuje skinoren krem
Nemala som ani v jednom tehotenstve.
Ja som mala pred tehotenstvom tvár jak keby mi do nej krava prdla, strašne niečo v 28 rokoch bojovať s takými vyrážkami. Teraz čakám chlapca a mám tvár jak detská prdelka. 😀
@petruska173 🤣🤣🤣
@kika541996 ..si to hormonálne zmeny......no je treba podporiť telo z vnútra....som pôrodná asistentka, kľudne mi napíšte viac do správy......poradím vám...
@hokejka111 dobrý deň čo odporúčate užívať z vnútra ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kika541996 mala som akné, potom na chvilku pokoj, potom zas akné .. a mame chlapca.