Akné v tehotenstve

elalala
11. dec 2022

Ahojte, čo vám pomohlo na vyrážky v tehu? Nikdy som s tým nemala, odkedy si pamätám používam Neutrogenu...ale odkedy som tehu, tvár mán ako pubertiak🙈 3x denne umývam tvár, 2x denne čistím, 2x do týždňa peeling, to bola moja bežná rutina, ale prestala zaberať... čo si kúpiť?

ninka99865
11. dec 2022

@elalala na akné nieje vhodný piling ktorý ma guličky lebo si to môžeš roznášať..

veronikaszabova
11. dec 2022

@elalala mne praveze pomohlo vynechat vsetky mozne pripravky proti akne. Umyvam si tvar len micelarnou vodou a akne zmizlo.

elalala
autor
11. dec 2022

@veronikaszabova ahoj a akú micelárku používaš? Asi je čas vymeniť neutrogenu za niečo iné

mamulik10
11. dec 2022

@elalala ahoj ja od začiatku doteraz. Ja si len dam makeup a uz ma svrbi tvar a do rana samé pupaciky. Nikdy som toto nemala od kedy som tehotná s tým bojujem a uz som skúsila naozaj vsetko. Nic nezaberá. A co sa týka aj kremov na tvar sera vsetko mi vadi zo všetkého sa vyhádžem Tak dúfam, ze po pôrode to zmizne.

beata_k
11. dec 2022

@elalala Mozes si tvar drhnut aj kazdu hodinu, to je hormonalne. Znicis si plet takym cistenim.

bluemoon24
11. dec 2022

@elalala je to hormonalni akne, s tim tezko neco udelas. Muzes se max snazit mirnit projevy, teda vynechat jednoduche cukry (sladkosti, atd.) a lokalne na pupinky mazat zinkovou mast. Uplne se ho nezbavis, ale muze se to mnohokrat zlepsit.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre