Ahojte! Viem, že takýchto tém je tu viac než dosť, ale zdá sa mi že nikto nemá presný problém ako ja .. jedná sa o akné. Začalo to v puberte, asi v 12. Póry sa rozšírili, naplnili a zapálili.. časom som sa naučil korigovať zápalové reakcie , avšak zanesené póry mi ostali. Sú to bezfarebné hrbolčeky po celej tvári, ktoré sa ľahko vytlačia ale veľmi rýchlo sa vrátia (o den-dva sú naspäť).. z póru výleze biely “červík” s veľmi silným zapáchom.nepomáha mi absolútne nič .. či už kozmetička (vytlačí a o 2 dni sú zas naplnené,taktiež mám za sebou sedenia chemického Peelingu , absolútne bez účinku) dermatologička ( maste z každej liečebnej rady, dlhodobé užívanie tetracyklinov,...) posledné 3 mesiace používam čisto prírodnú kozmetiku ,naparovanie ,čistenia peelngy masky tonizácii hydratácie.Tieto kroky mi vyliečili zapálene vyrážky , zlepšila stav jaziev , avšak tie póry ostali.. životosprávu mám dobrú, mám intoleranciu na laktózu tak mlieko nepijem .. výživové doplnky beriem taktiež pravidelne,vo vyšších dávkach.momentálne mám 20 rokov a som zúfalý z toho .. je tu šanca že sa to samé časom povstrebáva ? .
roaccutane
@enrico1 pozri si blog aesteholic.com a tam si pozri Hlbkove cistenie pleti...za mna 👌👌👌👌
Momentalne "testujem" 3-ti tyzden za mna velke ANO
Určite si pozri kozmeceutiká Larens neskutočne zaberá silver face gel mame to vyskúšame na synovi je to s koloidnym striebrom a je to prírodný produkt a v kombinacii s beauty peptid drink akné za 2 mesiace bude preč!
https://wellu.eu/shop/products/77/4963,silver-f...
Odporucam liecit zvnutra. Velmi ponohlo pitie aloe vera gelu, prirodna bomba, dcerke na atopicky ekzem, mne na akne, vela ludom na psoriazu ci ine kozne a akneozne ochorenia. 😊
takisto sa pridavam. Zvnutra pitie aloe vera a zvonku tea tree olej. Je potrebne si vybrat kvalitne produkty, inak to skonci tym, ze si skusil s nepomoholo 🙄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pre aknoznu pleť je veľmi dôležité pravidelne čistenie, ráno a večer vyčistiť, kvalitnou pletovou vodou, pripadne použiť čistiaci gél.... potom nájsť si vhodný krém, to je niekedy veľmi ťažké...ale keď píšeš že vytláčať červíky ktoré veľmi silno zapachaju, tak niekde hlbšie prebieha nejaký proces, na ktorom by sa mohli podieľať baktérie, preto po vyčistení, skús potrieť tea tree olejom, ak tam sú nejaké mikroorganizmy, tak ten ich zničí a potom by som natrela tvar tea tree krémom...
Možno by bolo dobre skúsiť vyčistenie organizmu= detox, pretože sa tvoje telo takto snaží zbaviť toxinov...skús aloe vera, dlhodobo...