Aké to je, keď vám tvrdne brucho?

muska4
9. mar 2011

ja si na to davam MgB6, ale kolegyna mi radila okrem magnezia aj draslik,ale nejak sa mi ta jej rada nepozdava...alebo?? 😀

andysok
9. mar 2011

zavolaj Dr.....podla toho v ktorom si tyzdni, v akej intenzite ti tvrdne......... ona ti najlepsie povie...........pozna tvoj zdravotny stav, priebeh tehotetnstva...............tak neotaľaj 😉

happy8051
9. mar 2011

je to pocit velmi podobny krcu.. brusko stvrdne, a citis vnutorny tlak...

ludka140281
9. mar 2011

vyhladaj co najskor lekara gynekologa...mne tvrdlo od 5 mesiaca a polezala som si 😠 ...su to vlastne stahy maternice a vzdy treba najst dovod preco...neboj sa,len sleduj v ktorej casti tvrdne..ci hore,ci dolu,alebo cele...a ako casto za den 😖 moze to znamenat len nedostatok vitaminov..ja som dostala b12...iniekcie a magnezko,zelezo..atd..

katecameron
9. mar 2011

brucho tvrde ako kamen a teraz príhoda ked som lezala v BS lebo mi tiez tvrdlo brusko idem po chodbe a pani doktorka P.ma stretla a pyta sa ma" tak ako tvrdne vam to?"ja jej nato mne nie ale mojemu manzelovi áno 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

miska333
9. mar 2011

aj mne tvrdlo brucho a brala som magne b6 ale nepohalo tak potom som mala plegomazin ale to mi predpisla dr, je to silne antidepresivum ale ani to nepomahalo

jarunka111
9. mar 2011

ja som skončila v nemocnici pripútaná na lôžko s infúziami ☹ darilo sa takto 3týždne a potom mi odtiekla plodová voda a za pár hodín som porodila v 33tt 😖
K lekárovi treba určite, nechcem plašiť, ale stáva sa všeličo a to som si myslela (neviem prečo, asi túžba), že mne sa také niečo predsa nemôže stať 😒
Veľa šťasia 😉

latvia
9. mar 2011

tak kolegynu nepocuvaj, kedze draslik je mineral ktory ked sa prezenie tak moze az zabit, takze draslik urcite nie 😠
k magneziu sa berie B6, kedze B6 podporuje vstrebavanie horcika, ale to uz mas v tabletkach niektorych, takze treba sa poradit aspon v lekarni , alebo u gynekologa, nie u kolegyne 😉

muskam
9. mar 2011

urcite to povedz svojmu doktorovi, mne tvrdlo brucho od septembra a porodila som az po Vianociach. Dvakrat som kvoli tomu polezala tyzden v nemocnici, davali mi injekcie, a nakoniec som este aj 4 dni prenasala. Polku tehotenstva som len prelezala. Ked som sa aj v nemocnici pytala aky je rozdiel ked mi tvrdne brucho a ked sa babo natahuje, tak mi ani nevedeli odpovedat. Ved taky doktor-chlap to nikdy nezazil, vsak? Brucho stvrdne aj ked sa babo natahuje, ale prave tvrdnutie je taky stah a mas pocit na mocenie.

habibi78
9. mar 2011

navsteva gynekologa a magnezium, magnezium, magnezium.... ak nepomoze, hospitalizacia.... ale ta je nutna, az ked brusko tvrdne viac ako 20 krat za den v niekolkominutovych intervaloch....
tvrdnutie brucha nie je sranda, lebo to vyvolava stahy maternice, skracuje sa krcok a to moze vyvolat porod.....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre