Poprosím mamičky co ju mali poprípade info z okolia ako u nich prebiehalo tehotenstvo, postoj Dr a samotná sekcia a podobne..
Ja mám dve kamarátky, ktoré mali 4 cisárske. Neviem podrobnosti, ale v podstate všetko ok, neležali počas tehu ani jedna v nemocnici - neviem o tom. Nezenpokojuj sa. Veľa robí názor lekáara- tej jednej doktor bol namrzený, že je to risk, ku koncu tehu sa iná doktorka vyjadrila, že by mohla mať aj piate. Takž e tak.
Ďakujem vám, teda nemám potvrdene tehu, len pocity a meškanie, deti mám už staršie, predchádzajúce tehotenstva v pohode aj sekcie úplne, len som z toho znepokojena, v prvom rade tu chcem byť pre deti a nechcem ich vystavovať že by sa niečo stalo, ale na druhej strane cítim sa fajn a predstava dieťaťa ma tesi🙂, myslím ze keď pôjdem k Dr bude odmeraný a skeptický teda ak, tak som chcela vedieť ci ozaj sú aj takéto mamičky a ci to vôbec je realne...
No ja som tiež po 3 sekciach a už keď som šla na tretiu tak každý lekár má straší že to je už nebezpečné, že mi odporúčajú sterilizáciu že štvrtá sekcia je už životu nebezpečná a nie to ešte mat po tretej štvrtú. Akože žiadne komplikácie som nemala ani nemám len tretiu som zvládala co sa týka bolesti o dosť horšie ako druhú. Vnútri to mam vraj v poriadku len kvôli lekárom a ich negativizmom by som sa ja osobne do štvrtej nepustila keďže som si istá ze cele tehu by som počúvala co všetko sa môže stať a nechcem 9 mesiacov prežívať v strachu ci to vôbec prežijem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Moja kamoska ma 4 sekcie, vsetko OK, ona aj deti. Normalne tehotenstvo, len ku koncu častejšie chodila na sono, sledovali stav jazvy na maternici
Mala mladého, moderneho doktora. V zahranici je to uplne standartny počet, u nas su doktori velmi konzervatívni