Aké je najsilnejšie/najlepšie magnézium v tehotenstve?

21. sep 2024

Aké je najsilnejšie/ najlepsie magnezium v tehotenstve?

michaela329
21. sep 2024

Ja mám magnosolv - beriem ho dlhšie, tak mi ho v tehotenstve nemenil Dr. Ale poznám baby, ktoré brali magnerot, magneB a boli spokojné. Keby si potrebovala niečo ešte silnejšie ako voľnopredajné, Dr by ti ho predpísal - ja mám na predpis

rezanka73
21. sep 2024

Šumienky

danielahamar
21. sep 2024

Magnerot 6xdenne som brala

veronikah96
21. sep 2024

Magnerot, bol mi odporúčaný aj v nemocnici, nebolo potrebné dávať silnejší na predpis. Beriem 4 tabletky denne, tiež mi bolo povedané,že môže sa aj 6.

vkatush
21. sep 2024

Síce najprv tomu predchádzalo niekoľko infúzií do žily, ale potom už stačil len Magnerot. Odporúčali zo začiatku 3x2, a potom už len 2x2.

domcavesel
22. sep 2024

Ja som brala magnesolv 2x denne, a podľa potreby klasické magnézium v modrej krabičke, väčšinou 3x denne

24natalia11
22. sep 2024

Ja beriem klasické bielomodre magnezium galvex. Skúsila som aj magnosolv, ten je ale na predpis. No ale z neho má neskutocne preháňalo tak som sa vrátila ku klasike. Keď som bola v nemocnici na začiatku tehotenstva tak tam mi tiež dávali túto klasiku.

janickamalicka1988
25. sep 2024

Moc horcikov pre tehotne nie je, ale mne farmaceutka aj dr poradili Magnerot a moze sa brat az 3xdenne po 2 tabletky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre