Ahojte veľmi by ma zaujimalo aké bolesti vás prekvapili v prvom tehotenstve?
Ja som v 6 mesiaci obcas ma bolia krize obcas podbrusko slabiny a cele nohy niekedy vaječník takze kazdym dnom je to niečo iné🙃A preto ma veľmi zaujima čo prekvapilo prave vás🙂
@radoslava1666 bedrové kĺby v noci 🤦 Mne absolútne inak nie je nič, ale nemôžem spať. Lebo na chrbte sa už nedá a na bokoch to boli ako fras. Siedmy mesiac už.
@michaela329 to iste aj ja sa v noci budim nato že ma boli cela prava noha ja este dotoho mam vysokečenú platničku na pravej strane tak ta bolest je niekedy extreeeeemna
Boky, prsia, rebrá, chrbát
V 4-5tt silné ms bolesti, V 8tt asi ma straaasne pichlo v maternici, od 36tt bolesti vnutornych stehien 😁 tie stehna som nechapala
V druhom tehotenstve bolest lonovej kosti. Ale taka, ze mi to vystrelovalo do celej nohy. Nemohla som ani chodit. Nastastie, trvalo to len par dni, potom sa slecna usadila inak a tlak na lonovu kost pominul. Ale bolo to hrozne.
Mňa strašne prekvapilo, ako bolí dojčenie. Na to ma fakt nikto nepripravil a to som robila na novorodenckom oddelení 😀
@glade22 ako to? Veď všetky tie fotky a návody od laktacnych poradkyň sú plné pohody 😂 (robím si srandu, moja sestra ma už varovala, že je to masaker)
Bolesť bedrového klbu vystreľujúca až do kolena, syn bol zaseknuty priečne, brucho som nemala takmer žiadne ale na tie bolesti nezabudnem :D teraz som tehotná znova a už sa to pomaly rozbieha opäť
@michaela329 našťastie len prvé týždne...ale keď mi v pôrodnici doniesli dieťa na dojčenie a videla som tie načahujúce sa malé ustocka, prisamvačku som si predstavila piraňu 😀 prsty na nohách mi vykrúcalo z tej bolesti.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Boli ma nart, ale len na ľavej nohe 🤦🏻♀️ a hrozne su hemoroidy, nakoľko som pomerne nízka žena, dieťa je už veľké a tlači, tlači úplne na všetko … jeden deň dobre, na druhý deň hrôza …