Aké bolesti ste pociťovali v 5. týždni?

damia22
26. okt 2023

Ahojte. Podeľte sa aké ste pociťovali bolesti v podbrušku/maternici počas 4-5tt? Celodenné alebo nočné? Tupé alebo ostre? V pošve alebo vaječníkoch? ..

hsara99
26. okt 2023

Nepomôžem, len som sa pousmiala lebo v 4-5tt som netušila že som tehotná 😄

sasenka5
26. okt 2023

@damia22 v 4tt som mala šialene silný predmenštruačný syndróm😅😅😅 omnoho silnejší, než bežne..ale žiadna menštruácia nedošla..odvtedy stále pocit ako na menštruáciu, asi do 6-7tt…

engiii
26. okt 2023

@sasenka5 ja som mala presne to iste ako ms bolesti dosť silné ten 4 5 tt som mala aj pichanie na ľavej strane a bolest podbrusku lebo sa roztahovala maternuca mala som to do 6 tt
Pri prvom tehu som nemala žiadne bolesti na zaciatku ako teraz

sasenka5
26. okt 2023

@engiii noo ja presne tak isto časovo 🙂 potom to prešlo a teraz už vobec..sem tam pocítim niečo také na minútku a hneď to je preč🙂 som 12tt..

rebrambora
26. okt 2023

Nieco podobne menstruacnym bolestiam a asi vsetky druhy 😀

damia22
autor
26. okt 2023

Díky za komentáre baby. Ja by som mala byť len 4+2 a hlavne na večer respektíve keď dlhšie lež cítim tlaky a aj pichanie v strede brucha ale tie tlaky cítim hlavne na bokoch. Neviem či sú to vaječníky alebo maternica alebo panva 😁 ale príde to aj odíte ale dnes to mám od poobedia. Alebo keď som zdvíhala vysávač tak tupý tlak na jednom mieste. Je to ako pri stredne silnej ms ale také iné.

ailiba
26. okt 2023

@damia22 presne akoby silny pms. Myslela som si, ze uz, uz dostanem. A nafuknuta som bola, mala som zapchu, potom hnacku.

damia22
autor
26. okt 2023

@ailiba upokojila si ma lebo tu som počítala kadečo 🫣🫣 ty si aktuálne v nejakom tt?

ailiba
26. okt 2023

@damia22 to som rada. Ja uz som porodila😊. Ale fakt ten zaciatok bol taky, ze som si myslela, ze kazdu chvilku dostanem ms. Aj v noci. Zapcha a hnacka na striedacku. Neboj, bude to dobre. A ty si v ktorom tt? Inak trvalo to tak 2 tyzdne a potom to odrazu uplne prestalo. Nic, akoby som ani nebola tehotna. Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.

damia22
autor
26. okt 2023

@ailiba super ❤️ Ja len na úplnom začiatku pravdepodobne 4+2 a clear blue včera ukázal +2-3

ailiba
27. okt 2023

@damia22 super, tak gratulujem❤️. Uzi si to. Je to krasne a narocne obdobie. Skus si pisat dennicek, aspon raz za tyzden, neskor to ocenís. 👍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre