Ahojte. Podeľte sa aké ste pociťovali bolesti v podbrušku/maternici počas 4-5tt? Celodenné alebo nočné? Tupé alebo ostre? V pošve alebo vaječníkoch? ..
Nieco podobne menstruacnym bolestiam a asi vsetky druhy 😀
Díky za komentáre baby. Ja by som mala byť len 4+2 a hlavne na večer respektíve keď dlhšie lež cítim tlaky a aj pichanie v strede brucha ale tie tlaky cítim hlavne na bokoch. Neviem či sú to vaječníky alebo maternica alebo panva 😁 ale príde to aj odíte ale dnes to mám od poobedia. Alebo keď som zdvíhala vysávač tak tupý tlak na jednom mieste. Je to ako pri stredne silnej ms ale také iné.
@damia22 to som rada. Ja uz som porodila😊. Ale fakt ten zaciatok bol taky, ze som si myslela, ze kazdu chvilku dostanem ms. Aj v noci. Zapcha a hnacka na striedacku. Neboj, bude to dobre. A ty si v ktorom tt? Inak trvalo to tak 2 tyzdne a potom to odrazu uplne prestalo. Nic, akoby som ani nebola tehotna. Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nepomôžem, len som sa pousmiala lebo v 4-5tt som netušila že som tehotná 😄