Ahojte zienky. Chcela by som poprosit tie, ktore mate skusenosti s korenom Maca, aby ste mi poradili. Aku ste uzivali? Granulat alebo prasok? A pomohla vam na akne z kolisajucich hormonov? Zaznamenali ste aj zmenu v libide? Vdaka za info 🙂
@vierocka888
@kubena najlepsia je v prasku. My ju uzivame s manzelom. Hodim ju šejkra a rozmixujem poriadne s dzusom, lebo ciste je hnus. Uzivame ju tyzden a zmeny sme obaja zaznamenali. Hlavne sa nam precistil organizmus a takisto mame aj vacsiu chut na sex 😀
@nynyky myslela som že to zostane na pohári, veď keď aj džús píšeš nevypijes ho úplne A zostane ti na stenác. držím palce aby to dobre dopadlo, nám pomohol folandrol na spermosky A teda bol O dosť lepší speemiogram ako predtým A teda vychádza to aj lacnejšie ako toto ale prezentujeme situáciu dosť báb to čo užívali dlhšie považujú iba za placebo a tahac peňazí
A odjial si to objednavala tu macu
@kotatko1232 zlavnomat.sk maju akciu
@nynyky neviem to najst
@vierocka888 Ahoj, ja osobne som dlhú dobu užívala Maca prášok, s ktorým mám dobré skúsenosti. Napriek tomu prášom nemusí sadnúť každému pre jeho špecifickú chuť. Ak chceš o výhodách Maca prášku vedieť viac kukni tento článok - https://sexifit.sk/4-hlavne-dovody-preco-uzivat.... Nájdeš tam tiež odkaz na Maca tabletky, ktoré sú dobrou alternatívou, ak si nevieš rady s chuťou Maca prášku. Dúfam, že som aspoň trochu pomohla ;)
@silviamlnk dakujem krasne😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Aj mna to zaujima pripadne tabletky lebo prasok zostava v pohári vela ked sa robi drink. kde je najvacsie percento drogy ? mna kvoli spermiogramu to zaujima